October 8, 2020
/ Autor:
Mette

Lån 25.000 kr. - sikkert og nemt.

Lån 25.000 kr. - sikkert og nemt.

Står du og mangler 25.000 kr.?

25.000 kr. kunne de fleste nok godt bruge til at løfte økonomien. Disse penge kan bruges på mange ting, og du er måske en af dem, der vil bruge pengene på at tage ud og rejse, shoppingture, flere restaurantbesøg, indrette din bolig med nye møbler osv.  

I dette indlæg fortæller vi dig om dine lånemuligheder hos os, hvis du står og mangler 25.000 kr i dag.  

Lån 25.000 kr. trods RKI

RKI er et skyldnerregister, som du kan blive registreret i, hvis du har manglende ubetalte regninger, og i flere omgange har været igennem en rykkeprocedure. Debitorregistret er på samme linje med RKI, hvilket vil sige, at det også er et skyldnerregister.  

Kan du låne 25.000 kr. hos VIVUS trods RKI?

Det er ikke muligt at låne penge hos os, når du er registreret i RKI – det samme er gældende, hvis du er registreret hos Debitorregisteret. Prøver du at ansøge, modtager du automatisk en afvisning til at låne penge. VIVUS har en ansvarlig lånepolitik, og derfor foretager vi en grundig kreditvurdering af vores kunder.

Er du til gengæld blevet slettet fra disse registre, er du mere end velkommen til at ansøge om et lån hos os igen.

Lån 25.000 kr. nu  

Lån 25.000 kr. uden sikkerhed

Når du låner 25.000 kr., prøver du måske lykken i bankerne. Det er dog ikke altid, at man har heldet med sig. Bankerne har som regel altid mange spørgsmål til, hvad du skal bruge pengene på. For at gøre processen mere langhåret, vil de måske også have sikkerhed for lånet i form af pant i fx. bil eller andre værdipapirer.

Et andet alternativ kan være at låne penge af familien eller venner, hvilket også kan være rentefrit for dig. Det er måske ikke den bedste løsning. Opstår der for eksempel en periode, hvor du ikke kan betale pengene tilbage, som I havde aftalt, vil det som regel ikke ende i en lykkelig samtale.

Det er måske gået op for dig nu, hvor besværligt det er at låne penge af banken eller familien. Du vil helst undgå den lange proces i banken og en trist samtale med familien og venner.

Hos VIVUS tilbyder vi dig et lån på 25.000 kr. til en lav rente uden sikkerhed. Lån uden sikkerhed giver dig muligheden for at tage lån uden besværligheder. Det handler for os om, at du som låntager ikke skal bruge for meget tid og besvær, når det eneste du ønsker er at låne penge sikkert og nemt.

Lån 25.000 kr. nemt og sikkert hos VIVUS  

Du har to lånemuligheder hos VIVUS. Du kan vælge at låne et mindre beløb eller et større beløb.  

Når du låner et mindre beløb, kan du låne penge fra 2.000 kr. og helt op til 12.000 kr.

Vælger du at låne et større beløb, kan du låne 13.000 kr. og op til 75.000 kr. Ved at låne et større beløb, får du mulighed for selv at vælge din egen månedlige tilbagebetaling. Derudover får du også flere måneder til at betale dit lån tilbage, hvor du frit kan vælge mellem 24-72 måneder, når du ansøger.

Ny- og eksisterende kunde

Er du en ny kunde skal du blot følge disse 3 nedstående trin:

  1. Udfyld låneberegneren – tryk derefter på ”LÅN NU”.
  2. Opret en profil ved indtaste få oplysninger om dig selv.
  3. Underskriv med dit NemID og færdiggør ansøgningen.

Har du allerede en profil, behøver du ikke at indtaste dine oplysninger igen. Nu kender vi dig, så det eneste du skal gøre er at ansøge om et lån med din eksisterende profil. Dette gør du ved at klikke på kundelogin og indtaste enten din e-mail eller CPR-nr. og til sidst din adgangskode.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på telefon 78 77 20 68 eller vores mail info@vivus.dk. Vi sidder klar til at hjælpe med at besvare alle dine spørgsmål!

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...