Lån 3000,- nu!

lån 3000

Hvad kan man egentlig bruge et lån på 3000,- til? For mange danskere betyder 3000 kroner vidt forskellige ting. Festivalbilletten, wellness-opholdet eller en ubetalt tandlægeregning kan alle være målet med et lån på 3000,-. Men hvordan bærer man sig ad, hvis man skal bruge pengene lige nu? Du finder det rigtige tilbud, men det er sidst på måneden. Du har næsten brugt hele dit rådighedsbeløb, og tilbuddet udløber i morgen. Hvad gør du?

VIVUS er en af de mange lånemuligheder, du kan bruge, hvis pengene ikke helt rækker. Hos os kan du låne 3000,- i dag i form af et forbrugslån. Efter en godkendt låneansøgning har du pengene på din konto hurtigt. Det kræver kun et par klik, og det går meget hurtigere, end hvis du skal gå til din banks hjemmeside, finde lånevilkår og kontakte dem. Hos VIVUS foregår alt via vores hjemmeside.  

I følgende blogindlæg vil vi komme ind på, hvordan du kan låne 3000,- i dag. Vi gennemgår de lånemuligheder, du har – både offline og online. Du kan være helt rolig, fordi du har utroligt mange muligheder, som kun er få klik væk.

Lån 3000,- men hvorhenne?

Hvis du skal låne 3000,- i dag, kan du starte med at afsøge internettet for mulighederne. Dine lånemuligheder kan opdeles i tre kategorier – venner/familie, banken eller et online kreditinstitut.

Den første mulighed er, at du låner penge gennem venner og familie. Lad os nu bare antage, at du gør det. Hvis din økonomiske situation ændrer sig, står du til regnskab for dem. De dikterer lånevilkår, renter og tilbagebetalingsperioden – det er godt nok ikke fedt. Det kan sagtens sætte jeres venskab eller relation på prøve. Hvis du bestemmer dig for at låne 3000,- af venner og familie, skal du sørge for at sætte en fastlagt plan op. Her uddyber I de forskellige lånevilkår, betingelser og endelige datoer, hvor lånet på de 3000,- skal tilbagebetales.  

Den anden mulighed du kan benytte dig af er, hvis du går i banken og spørger efter et lån på 3000,-. Her har du tre valgmuligheder – forbrugslån, kassekredit eller overtræk – som du kan få direkte ind på din konto. Fælles for de tre lånemuligheder er, at det kan tage op til to uger, før du bliver godkendt til et lån på 3000,-. Du kan også virkelig stå til ansvar for, hvad lånet skal gå til. Det er fordi, at banken oftest spørger en del ind til, hvad du skal bruge penge til. Et lån på 3000,- kan godt være en anelse billigere i banken, men du venter til gengæld også en pæn mængde tid. Efter finanskrisen har de fleste banker skærpet deres udlån af penge. Det betyder, at du også risikerer at blive afvist af banken, hvis de ikke finder din årsag eller økonomiske situation god nok til at kunne tage et lån på 3000,-.

Den sidste mulighed, som de fleste danskere benytter sig af, er en kredit hos et online kreditinstitut. Her går alt sammen bare meget hurtigere, og du behøver ikke at stille sikkerhed for dit lån på 3000,-. En kredit er en form for forbrugslån, som ikke er øremærket til noget bestemt – modsat et billån eller huslån. Det betyder også, at du kan bruge lånet til lige det, som du vil. Det er også den type lån, vi tilbyder hos VIVUS.

Lån 3000,- nu hos VIVUS

Vælger du at tage en online kredit, altså et forbrugslån på 3000,-, gennem os, VIVUS, vil du opleve, at det virkelig er et af de hurtigste lån på markedet. På få minutter kan du have udfyldt en låneansøgning, indtastet dine oplysninger, godkende låneansøgningen med dit NemID og få pengene overført til din konto.

For at tage et lån på 3000,- hos os, skal du egentlig bare opfylde et par normale krav, som de fleste opfylder. Kravene for at låne 3000 kroner hos os er:

  • Du er mindst 20 år gammel
  • Du står ikke registreret hos Experian (RKI) eller Debitor Registret
  • Du er dansk statsborger
  • Du har en dansk folkeregisteradresse
  • Du har ikke navne- eller adressebeskyttelse
  • Du har et NemID
  • Du har en aktiv e-mailadresse
  • Du har et dansk telefonnummer
  • Du har en dansk bankkonto

Som du nok kan se, er kravene meget normale. Man kan næsten sige, at de er utroligt lempelige. Specielt når der gives et lån på 3000,- uden sikkerhed.

Opfylder du kravene og vil høre mere? Kontakt os i dag på 78 77 20 68 eller på info@vivus.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Scroll to Top