October 22, 2020
/ Autor:
Mette

Lån 30.000 kroner online

Lån 30.000 kroner online

At låne store pengebeløb online kan godt være lidt af en jungle at finde rundt i. Specielt hvis du er oppe i størrelsesordenen af et lån på 30.000 kroner. Der er bare så mange udbydere, der nævner alle de rigtige ting – ”billigt”, ”hurtigt” eller ”nem låneansøgning” er alle gengangere, når man læser flere tilbud online.

Men hvordan finder du rent faktisk et godt online lånetilbud?

Hos VIVUS vil vi gerne komme alle flosklerne til livs – det er tid til at fortælle det, som det er! Vi tager udgangspunkt i et lån på 30.000 kroner, så det alligevel rammer en vis størrelsesorden.

Det er mange penge at underskrive en låneaftale på, så det er skam vigtigt, at man er fuldstændig med på, hvad der egentlig står mellem linjerne.

Lån 30.000 ”rentefrit” online

Titlen ovenfor kan godt være en af de ting, man bliver lovet online. Men lad os spille med fuldstændig åbne kort nu.

Det er meget sjældent rentefrit, når man låner 30.000 kroner online. I takt med at du ikke behøver at stille sikkerhed for lånet, skal de online låneudbydere have en eller anden form for månedligt beløb udover afdraget på lånet. Det er altså renten, vi taler om her.

Vi siger ikke, at der slet ikke findes rentefrie online lån. Det kan sagtens være i form af en tidsbegrænset kampagne eller tilbud – det har vi selv gjort hos VIVUS et par gange – men det er altså ikke muligt at låne 30.000 rentefrit online hele tiden.

Du kan til gengæld låne 30.000 til en lav rente hos os, VIVUS. Og som en yderligere bonus får du alle kort på hånden, så snart du indgår en låneaftale hos os. Vi sørger for, at du er fuldstændig informeret om lånets tilbagebetaling, rente og løbetid. Så kom i gang med at låne 30.000 billigt her!

Lån 30.000 i dag

Er du en af dem, der skal låne 30.000 kroner hurtigst muligt? Det kunne være et knivskarpt tilbud, en uforudset udgift eller en tiltrængt ferie, der presser lidt på. Låner du 30.000 de fleste steder online, får du -for det meste en hurtig udbetaling. Men hvad ligger der egentlig i ordet ”hurtig”?

Det er da vigtigt at vide, hvis der er tale om en ubetalt regning. Det kan være forskellen på en ekstraregning eller ej.

Hos VIVUS udbetaler vi per standard vores lån på 7 dage.

Er det ikke godt nok, kan du altid tilmelde dig VIVUS PLUS. Her får du nemlig straksudbetaling fra dag ét. Dette koster 499 kr. pr. måned. Opsigelsesvarslet er løbende måned + én måned, hvilket vil sige der er en mindstepris på 998 kr. Du kan trygt ansøge om at låne 30.000 kroner, hvis du skal bruge pengene her og nu – prøv selv vores låneberegner her.

Vil du låne 30.000?

Vil du høre mere om, hvordan vi gør tingene hos VIVUS? Har du brug for at låne 30.000 kr.? Jamen så behøver du slet ikke lede videre – vi har nemlig lige det, du skal bruge her.

Kom i gang med at låne 30.000 kroner gennem vores låneberegner på forsiden og tryk ”Lån nu”. Derefter behandler vi din ansøgning med det samme, hvor du derefter kan underskrive med dit NemID.

Hvis du stadig har lidt spørgsmål omkring det at låne 30.000 kroner online, kan du sende os en mail på info@vivus.dk eller ringe til os på telefonnummeret 78 77 20 68. Vi sidder klar i tidsrummet 9-11.30 og 12.30-16 i hverdagene. Vi ser frem til at høre fra dig!

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...