October 22, 2020
/ Autor:
Mette

Lån 35.000 kr. til en mere økonomisk frihed

Lån 35.000 kr. til en mere økonomisk frihed

Kunne du tænke dig at forbedre din hverdag?

Der findes mange formål bag et lån i denne størrelsesorden. Du søger måske efter indskud til en bolig, økonomisk tilskud til en bil eller et lån der kan bruges til at udskifte boligens inventar med noget nyt. Af og til kommer du nemlig til at stå i en situation, hvor du kan få brug for lidt mere end de sædvanlige par tusinde.

Lån 35.000 kr. til hvad som helst

Når du tager et lån online, er det sjældent, at der står nogle og kigger dig over skulderen for at se, hvad du bruger pengene på.

35.000 kr. er mange penge, men det er ikke så højt et beløb, at du vil blive frataget retten til at låne pengene, hvis ikke du fortæller præcis, hvad pengene skal bruges på.

Som sagt kan 35.000 kr. bruges, på hvad som helst. Det er dog sjældent, at man bruger et større beløb på 35.000 kr. til fornøjelser, tøj eller lignende. De fleste bruger nok lånet på 35.000 kr. på udbetalingen til en brugt bil.

Du vælger selv, hvad pengene skal gå til, når du låner hos VIVUS. Det kan være alt fra smågoder til de helt store nødvendigheder. Har du ikke behov for et større beløb, kan du få meget ud af 35.000 kr.

Lån 35.000 kr. uden problmer

Hos VIVUS kan du låne 35.000 kr. uden problemer. For det første blander vi os ikke i, hvad pengene skal bruges på. For det andet skal du ikke frygte en lang og kedelig proces, som oftest sker, når du låner penge af banken.

Låner du penge af banken, skal du som regel altid have en masse dokumenter med, så bankerne kan vurdere, om du er berretiget til at låne penge af dem. Bankerne vægter nemlig sikkerheden skyhøjt.

Når du låner 35.000 kr. hos VIVUS hjælper vi dig, som bare gerne vil tage et lån – sikkert og nemt.

Nu får du sikkert den tanke, at du har læst en tekst, der har lovet dig præcis det samme før. Der er nemlig mange online udbydere, der lover dig en hel masse, og giver dig mange gode grunde til at vælge dem. Spørgsmålet er så, hvem der er mest troværdig?

Hos os har vi absolut ingen interesse i at skjule noget for dig som låntager. Lige fra dag ét tager vi dig i hånden og giver dig alle de informationer, der skal til, for at du får en komplet forståelse for, hvad du underskriver i en låneaftale.

Ingen skjulte renter eller skjulte gebyrer hos VIVUS. Derudover får du også mulighed for selv at bestemme din løbetid, når du låner et større beløb på 35.000 kr.

For at komme i gang skal du nu blot indtaste 35.000 kr. i vores låneberegner og oprette en profil med få oplysninger, samt underskrive med dit NemID et par gange.

Er du en eksisterende kunde kan du ansøge direkte fra din profil. Det eneste du skal gøre er:

  • Log ind på din profil
  • Indstil låneberegneren på 35.000 kr.
  • Indstil løbetiden og den månedlige tilbagebetaling
  • Klik på ”LÅN NU”  

Lån lige her

Vil du høre mere?

Sidder du med spørgsmål om dine muligheder, eller vil du gerne høre mere om et lån på 35.000? Tag endelig fat i os! Du er velkommen til at kontakte os på 78 77 20 68 eller på mail info@vivus.dk.

Skab din egen økonomiske frihed. Lån 35.000 kr. til hvad som helst hos VIVUS i dag.  

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...