September 14, 2020
/ Autor:
Mette

Lån 45.000 hos VIVUS

Lån 45.000 hos VIVUS

Har du brug for penge til dit nye store projekt? Eller har du brug for penge til dit kommende bryllup?

Af og til er der brug for lidt ekstra penge i lommen, især hvis der opstår et behov for at få dækket en udgift, du måske ikke havde forudset. Når disse situationer sker, kan det være nødvendigt at låne et mindre beløb, men det er ikke sikkert at det rækker langt nok.

Hvornår tager man et lån på 45.000 kr.?

Der findes mange situationer, hvor det er nødvendigt at låne et større beløb, men hvornår tager man et lån på 45.000 kr.?

Der behøver ikke at være nogle specielle grunde til, at du låner disse penge. Du kan låne 45.000 kr. til at købe tøj eller tage ud og rejse, det hele afhænger af dine behov. Det er dog ikke altid nødvendigt at tage et lån på et større beløb for at købe disse småting

Et lån på 45.000 kr. bliver ofte brugt på større projekter eller arrangementer, som fx et bryllup, et nyt køkken eller badeværelse, renoveringer eller andet i samme stil.

Lån 45.000 kr. i banken  

Når du tager ud til banker for at tage et lån på 45.000 kr., skal du ofte fortælle, hvad pengene skal bruges til. Sammenlignet med at låne penge online, er det meget få, der går ud og holder øje med, hvad du bruger pengene på. Online udbydere går mere op i, at du kan betale tilbage inden for den frist, som er blevet aftalt.

Hos VIVUS kan du låne penge til lige det du har lyst til, uanset om det er småting, som tøj, større begivenheder eller projekter.

Det eneste vi går op i er, at du får et lån, som du kan betale tilbage, uden at det sætter hele din økonomi ud af spil.

Lån til dit nye store projekt

Lån 45.000 kr. nemt hos VIVUS  

Hos VIVUS er det nemt og enkelt at låne 45.000 kr. Du får muligheden for at kunne låne et mindre beløb – nemt og sikkert. Her kan du låne fra 2000 kr. op til 12.000 kr.

Ansøger du om et lån på et større beløb, kan du låne fra 13.000 kr. og op til 75.000 kr. Du skal heller ikke frygte, at du ikke kan nå at betale lånet tilbage. Da vi giver dig mulighed for at vælge i mellem 24-72 måneder i løbetid, alt efter hvordan du indstiller låneberegnen.

Er du en ny kunde, skal du blot indtaste dit ønskede lånebeløb i vores låneberegner. Efterfølgende skal du blot oprette en profil med få oplysninger og underskrive med NemID for at gennemføre ansøgningen.

Hvis du allerede er kunde hos VIVUS, skal du blot trykke på kundelogin og indtaste dine oplysninger, såsom din e-mail eller CPR nr. og din adgangskode.

Når du låner penge hos VIVUS, skal der ikke være nogle besværligheder for dig at låne- og tilbagebetale 45.000 kr. For os handler det om, at gøre det lettere for dig som låntager.

Tag et lån på 45.000 kr. hos VIVUS. Vi ønsker at give dig en økonomisk hjælpende hånd i hverdagen, uden bekymringer til dit nye store projekt.

Lån nemt og enkelt lige her

Få svar på dine spørgsmål

Sidder du tilbage med spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os på telefon 78 77 20 68 eller vores mail info@vivus.dk. Vi sidder klar til at hjælpe med at besvare alle dine spørgsmål.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...