Lån 500,- i dag!

lån 500

De sidste dage på måneden kan være svære at komme igennem. De fleste tæller altid dagene op til lønningsdagen. Man lægger låg på spontaniteten og kæmper sig gennem de sidste dage, før lønnen tjekker ind på kontoen. Man siger nej til sociale arrangementer, gode råvarer og varmt tøj fordi ens økonomi ikke kan håndtere det.

Men er det virkelig sådan, det skal være? Skal man give afkald på fornøjelser, gode råvarer, varmt tøj og spontanitet, bare fordi det er i slutningen af måneden?

Et lån på 500,- kan ofte være et tiltrængt økonomisk boost de sidste dage. Hvis du vil låne 500,-, kan du benytte dig af flere lånemuligheder. Vi vil gennemgå de mest populære lån her på siden. Vi kommer ind på de ting, du skal vide, ved lån fra venner, familie eller af online kreditinstitutter.

Lån 500,- nu

Fælles for alle de førnævnte lånemuligheder er, at du nok kan få udbetaling med det samme. Det skyldes, at du ”kun” skal låne 500,-. Jo højere lånebeløbet bliver, jo længere behandlingstid er der. Heldigvis er det ikke tilfældet, når du låner 500 kroner.

Hos VIVUS kan du låne fra 2000,-, og vi har nemlig også hurtig udbetaling, der gælder uanset, hvor meget du låner. Så hvis du akut står og mangler penge nu, om det er på grund af fest, låsesmed, mad eller biografen, er du dækket godt ind.

Lån 500,- hos venner og familie

Hvis du virkelig har brug for at låne 500,- nu, kan du også altid spørge dine venner. De kan måske godt spæde til med de 500,- Du skal bare vide, at du også inddrager dem i din økonomiske situation. Det vil de fleste nok finde lidt grænseoverskridende.

Hvis din økonomi skrænter efterfølgende, kan du stå i en lidt akavet situation. At spørge din ven eller veninde, om du ikke kan tilbagebetale på et andet tidspunkt, er ikke den fedeste ting at skulle gøre.  Det kan sætte venskabet på prøve, hvilket er synd, da der kun er tale om et lån på 500,-

Hvis du bestemmer dig for at låne 500,- af en ven eller veninde, kan du til gengæld få nogle ret gode vilkår, da det som regel er rentefrit.

Du kan også godt låne 500,- af familien. Her står du bare lidt i samme situation som ved et lån af venner. Her står du også til ansvar for dem, og det kan godt anstrenge jeres forhold, hvis din økonomiske situation ændrer sig. Der er heldigvis hjælp at hente andre steder fra.

Hvis du stadig er overbevist om, at du vil låne af familie eller venner, er det vigtigt at få lavet en fast betalingsplan.  Her skal i sammen forventningsafstemme lånets vilkår, herunder tilbagebetalingsperiode, renter og lånebeløbet. Det ville også give mening, hvis I får bestemt, hvad der skal ske, hvis tilbagebetalingen udebliver.  Så undgår i ærgerlige situationer.

Lån 500 kr. online

Du kan også bare låne de 500,-. i dag via et online kreditinstitut som os, VIVUS. Så undgår du den akavede samtale med venner og familie, hvor du skal spørge om penge. Hos VIVUS spørger vi heller ikke, hvad pengene skal gå til. Du kan låne fra 2000,- og derefter, er det kun fantasien, der sætter grænser.

Du vælger også selv, hvornår du vil tilbagebetale dit lån. Vores lån er ubegrænset, som betyder, at du kan tilbagebetale dit lån, når der er plads i budgettet – uanset om det er om en uge, en måned eller et år. Alt efter hvad dine præferencer er, kan du afbetale på dit lån via din VIVUS-profil eller via netbank. Det er fuldstændig op til dig. Vi er utrolig fleksible.

Så tænker du nok: ” Jamen, hvordan kommer jeg i gang?”. Hold nu fast, det går virkelig hurtigt, så du kan ligeså godt komme i gang i dag.

Du kan egentlig bare starte med at prøve vores låneberegner her. Efter du har indtastet de 500,- i låneberegneren, trykker du lån nu. Efter du har trykket, bliver du sendt til en brugerside. Her skal du indtaste personlige såvel som kontaktoplysninger. Derefter bliver låneansøgningen sendt til vores system, hvor vi behandler dine oplysninger, både fra SKAT, debitor-registret og tidligere historik. Efter et minut får du svar på din låneansøgning, og du kan underskrive med dit NemID online.

Bliver din låneansøgning godkendt, har du hurtigt dit lån på din konto.

Lån 500,- hos VIVUS

Vil du læse mere om dine muligheder for at låne 500,-, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os i dag. Vi sidder klar, både på telefonen og online til at besvare din henvendelse. Fang os på 78 77 20 68 eller på info@vivus.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Måske vil du også kunne lide...

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Scroll to Top