January 5, 2021
/ Autor:
Mette

Lån 55.000 kr. til at opfylde dine drømme

Lån 55.000 kr. til at opfylde dine drømme

Har du brug for et tilskud til en ny bil? Eller drømmer du måske om at få et større råderum i økonomien?

Som mange andre har du helt sikkert nogle drømme og ønsker. Måske du drømmer om en lang ferie, en ny bil eller at få sat gang i en renovering i din bolig.

Det kan være svært at få råd til alle sine drømme. Hver måned er der en række faste udgifter, der skal betales, og det kan gøre det umuligt at få sparet op.

En løsning kan derfor være at låne 55.000 kr. online.

Fordele ved at låne 55.000 kr. online?

Online låneudbydere har de seneste år gjort det attraktivt for mange mennesker at optage et lån hurtigt online.

Måske er du glad for, at du ikke har en bankrådgiver, som træffer alle dine beslutninger. Men det er stadig en god idé at have lidt erfaring omkring dig og få gode råd om lån.

Heldgivis findes der mange online låneudbydere, som fx VIVUS, der sikrer en nem og sikker låneproces. Her får du et sikkert lån, men uden den ofte meget lange proces, som du kan opleve, når du tager et lån i banken.

Fordele ved online lån:

  • Det er nemt og sikkert
    Der er en grund til, at online lån også kaldes for hurtiglån. Ofte tager det ikke mere end få minutter at ansøge om et lån hos onlineudbydere.

Ansøgningsprocessen er mere enkel online. Når du tager et lån online, skal du blot oprette en profil med få oplysninger og underskrive med dit NemID.

  • Du skal ikke stille sikkerhed for lånet
    Derved skal du heller ikke forsvare over for nogen, hvad du skal bruge pengene til.

    Det skyldes, hovedsageligt, at du ikke skal gå ned i banken for at tale med en bankrådgiver og udfylde en række ansøgningsdokumenter, der er forbundet med at skulle stille sikkerhed for lånet.

Har du råd til at låne 55.000 kr.?    

Selvom det kan være nemt og hurtigt at tage et lån online, er det altid en god ide at overveje, om et lån er den rigtige beslutning – især når det drejer sig om et lån på 55.000 kr.

Det er et stort beløb, og det kan medføre vanskeligheder, hvis du ikke har pengene til at betale lånet tilbage. Samtidig er det ikke alle, der har mulighed for at spare 55.000 kr. op inden for en overskuelig periode.

Et lån er dog kun en god løsning, så længe du kan tilbagebetale det igen, så det er altid en god ide at få overblik over din økonomi, inden du ansøger om et lån.

Hvis du ikke kender din økonomi, har du ikke mulighed for at vurdere, om du fuldt ud har råd til låneomkostningerne.

Derfor er den sikreste og vigtigste regel for at undgå at komme i låneproblemer, at du aldrig skal låne penge ud over, hvad din økonomi kan overkomme.

Hvad skal du særligt være opmærksom på?

Herunder kan du få 3 gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du kigger efter det bedste lån til dig.

Overvej dine muligheder inden du låner

Inden du tager et lån, skal du selvfølgelig gøre op med dig selv, om det er nødvendigt for dig at låne penge, eller om du kan vente, til du selv får råd til det, du gerne vil købe.

Du kan måske føle, at du står i en situation, hvor der er en ting, eller en oplevelse, som simpelthen er så vigtig for dig, at du er nødt til at tage et lån, for at kunne opfylde dine ønsker.

Selvom det kan være svært i situationen, så er det selvfølgelig altid mest fordelagtigt at spare penge op til at købe de ting, du drømmer om. Det kan være ærgerligt at skulle vente, men til gengæld slipper du for at skulle tænke på de afdrag og renter, som følger med et lån.

Du kan selvfølgelig komme til at stå i en situation, hvor det ikke er muligt at vente på, at du får råd til det du skal bruge penge til.

Hvis du gør det, og der er noget du skal bruge penge til her og nu, kan du overveje, om du har andre muligheder end at låne. Det kunne være, at du kan sælge nogle af dine ting, eller kan tage flere vagter på dit job, så du kan nå frem til de 55.000 kr. hurtigere.

Uanset hvad, er det vigtigt, at du kender til de omkostninger som følger med, hvis du vælger at låne penge.

Har du styr på ÅOP?

For at finde ud af, om et lån er det rigtige for dig, er det vigtigt, at du kender til de omkostninger, som følger med et lån.

Her et det især vigtigt, at kende til de årlige låneomkostninger i procent, hvilket er det, forkortelsen ÅOP står for.

Det beløb viser dig de samlede årlige omkostninger for et lån, og er derfor vigtigt at have styr på, inden du låner.

Hav en plan for tilbagebetalingen af dit lån

For at du ikke havner i gæld, og ender med at skulle betale renter og gebyrer i længere tid end nødvendigt, er det vigtigt, at du inden du låner, har en plan for, hvordan, og over hvor lang tid, du vil tilbagebetale lånet.

Betaler du af på et lån, vil det påvirke din økonomi indtil lånet er afviklet, og det er for vigtigt, at du indregner dette i dit budget.

Derved bliver udgifterne til lånet en del af dit budget, og du kommer ikke til at miste overblikket undervejs.

Dette er også en god idé at gøre allerede inden du låner, så du derved kan se, om du har råd til at tage et lån, og hvor længe du har brug for til at tilbagebetale det.

For at gøre det mere klart, har vi lavet et lille regnestykke:

Månedlige indkomst – faste og variable udgifter = månedligt råderum

Månedlige råderum – månedlige afdrag på lånet = dit råderum, når alle månedlige udgifter og afdrag på lånet er betalt.

Lån 55.000 kr. med omtanke hos VIVUS

Hos VIVUS kan du låne 55.000 kr., helt uden skjulte renter og gebyrer. Når du låner hos os, vil du opleve 100 % gennemsigtighed. Vi ønsker ikke andet, end at du føler dig tryg i vores låneproces. For at undgå uklare beslutninger, guider vi dig igennem låneprocessen.

Når du vælger at låne et større beløb, som 55.000 kr., giver vi dig muligheden for selv at bestemme, hvor meget du vil betale tilbage hver måned. Samtidig får du muligheden for frit at vælge fra 24-72 måneder i løbetid.  

Sådan låner du hos VIVUS

For at komme i gang skal du blot indstille vores låneberegner og derefter oprette en profil med få oplysninger.

Du afslutter låneprocessen ved at underskrive to gange med dit NemID – sikkert og nemt. Har du lånt penge hos VIVUS før, skal du blot trykke på kundelogin og ansøge om et nyt lån på 55.000 kr.

Vi ønsker at skabe en frihed for dig, der har brug for et lån lige nu og her. Lån 55.000 kr. nemt og sikkert hos VIVUS i dag, og gør dine drømme til virkelighed.

Lån til det, du drømmer om

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vores kundeservice sidder altid klar til at hjælpe med at besvare dine spørgsmål. Kontakt os på telefon 78 77 20 68 eller på mail info@vivus.dk.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...