December 10, 2020
/ Autor:
Mette

Lån 60.000

Lån 60.000

Hos VIVUS har vi gjort det nemt for dig at låne 60.000. Det er hverken besværligt eller uoverskueligt, og du kan nemt og sikkert låne 60.000 allerede.

Lån 60.000 og gør drømmen til virkelighed

60.000 kroner kan finansiere både stort og småt.

Drømmer du om ferie, men er tanken om flere måneders overarbejde næsten ikke til at bære. Drømmer du om at have råd til at købe en nyere, større bil. Drømmer du om at kunne forkæle dig selv med en helt særlig gave, du ikke har haft råd til.

Eller har du brug for pengene til at løse et helt anderledes pludseligt opstået problem.

Uanset om pengene skal gå til fornøjelse eller fornuft, så kan de fleste problemer løses, og mange drømme kan blive til virkelighed for 60.000 kr.  

60.000 kr. er mange penge. Og man skulle tro, at det er svært at få lov til at låne så mange penge. Hvis du låner pengene i banken, skal du også højst sandsynligt igennem en lang og besværlig ansøgningsproces for at blive godkendt til lånet.

Men hos VIVUS kan du nemt og sikkert låne helt op til 75.000 kr.

Lån online

Når du låner hos VIVUS kan du vælge mellem et mindre og et større lånebeløb.

Det mindre lånebeløb betyder, at du kan låne mellem 2.000 kr. og 12.000 kr.

Når du vælger at låne et mindre lånebeløb, har lånet en fast løbetid på seks måneder.

Når du låner et større lånebeløb, kan du låne mellem 13.000 kr. og helt op til 75.000 kr. Ved et stort lånebeløb kan du selv vælge løbetiden, når du ansøger om lånet. De store lån har en løbetid på mellem 24 og 72 måneder.

Lån 60.000 uden at stille sikkerhed

Når du låner penge i banken, vil du altid blive bedt om at stille sikkerhed for lånet. Det betyder, at du skal give banken sikkerhed for, at du kan betale lånet tilbage til den aftalte tid.

De fleste banker sætter det, du ejer, i pant for lånet. Banken kan altså gøre krav på for eksempel din bil, hvis du ikke overholder din tilbagebetaling på lånet.

Vi har alle sammen prøvet at skulle låne i banken. Det er en langvarig og besværlig proces. Du skal til flere papirtunge møder. Banken skal se din økonomi efter i sømmene. Og efter flere lange møder er det slet ikke sikkert, at du bliver godkendt til lånet.

Sådan er det ikke at låne hos VIVUS. Du kan låne 60.000 kr. hos os uden at stille sikkerhed.  

Hos VIVUS kan du nemt og sikkert låne 60.000 kroner, og du skal ikke stille sikkerhed for at blive godkendt til lånet. Vi tager hverken din bil eller andet værdi i pant.

Hos VIVUS stoler vi på vores kunder. Og du kan altid se din betalingsplan, inden du ansøger om lånet, så du har det fulde overblik over, hvornår og hvordan du skal betale lånet tilbage.

Lån 60.000 kr. og få friheden til at drømme stort

Hos VIVUS har det ingen betydning, hvor meget værdi du ejer. Du behøver ikke have en høj løn liggende på kontoen den første i måneden.

Det har heller ingen betydning, hvad pengene skal bruges på. Det bestemmer du selvfølgelig fuldstændig selv.  Vi blander os ikke i, om du bruger lånet til at rejse på ferie for, eller om de går til vedligeholdelse af huset eller bilen.

Du har fuldstændigt frihed til at drømme lige så stort, som du vil. Uanset om du drømmer om en ny computer, om muligheden for at kunne betale depositummet på din nye lejlighed, eller noget helt tredje.  

60.000 kroner i et lån kan give større økonomisk overskud. Der er mere plads til at drømme stort. Uanset hvad du drømmer om, så kan de fleste drømme blive til virkelighed for 60.000 kroner.  

Lån 60.000 kr. uden en besværlig og lang ansøgningsproces

Hos VIVUS er ansøgningsprocessen simpel og til at overskue.

  1. Udfyld låneberegneren og tryk på ”LÅN NU.”
  2. Opret en profil.
  3. Underskriv med NemID og gennemfør ansøgningen

Har du lånt penge hos os før, kan du nemt låne igen. Vi kender dig, så du logger bare ind på din kundeprofil og ansøger om et nyt lån derigennem.

Hvis du har spørgsmål, eller du gerne vil vide mere om at låne hos VIVUS, kan du altid kontakte os på telefon 78 77 20 68 eller på vores mail info@vivus.dk. Så hjælper vi dig gennem processen.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...