January 5, 2021
/ Autor:
Mette

Lån 70.000 kr. med omtanke

Lån 70.000 kr. med omtanke

Har du altid overvejet at tage et lån nemt og sikkert? Et lån på 70.000 kr. er et stort beløb, og man skulle tro, at det er svært at få muligheden for at låne så mange penge til sig selv.

Når du vil låne penge af den størrelsesorden, vil du som regel gå i banken. I banken vil de ofte gerne have dig til at medbringe en masse dokumenter, som fx. værdipapirer og dine seneste lønsedler.

Processen er lang, men banken vil gerne have, at du kan stille sikkerhed for lånet, og at du kan tilbagebetale lånet til den aftalte tid.

Lån med omtanke

Når det kommer til online lån, får du en ultimativ frihed. Du slipper for bankens besværligheder og tidskrævende processer. Låneansøgningen kan du på få minutter klare derhjemme fra sofaen.

Selvom det er nemt og sikkert at låne 70.000 kr. online, er det altid en god ide at slå koldt vand i blodet, inden du sender din ansøgning. Det er vigtigt, at du altid gennemtænker din beslutning om et lån grundigt – især når det drejer sig om et beløb på 70.000 kr. Et beløb af denne størrelse, kan give vanskelige problemer, hvis du ikke har pengene til at betale tilbage.

For at undgå tvivlsomme beslutninger, når du låner penge online, har vi gjort det nemmere for dig. Du skal du blot følge et par enkelte råd her, og du vil på kort tid blive ekspert på det digitale lånemarked.

Vær din egen bankrådgiver  

Det er en god idé at få en smule erfaring, når du selv skal ud og søge efter et lån, og du ikke har en bankrådgiver til at hjælpe dig. Derfor skal du selv agere som en bankrådgiver, så du kan skræddersy det lån, der passer bedst til dig.

Når du kigger på diverse online låneudbydere, vil du lægge mærke til, at der er mange forskellige tal og begreber at holde styr på. Det kan gøre det vanskeligt at finde ud af, hvor meget et lånt rent faktisk koster. Investerer du bare lidt mere tid, kan du hurtigt og nemt finde det billigste lån på markedet.

Det er vigtigt, at du læser alt, der er skrevet med småt, når du kigger efter lån. Diverse online låneudbydere skal informere dig om de forskellige lånevilkår, som de kan tilbyde. Det inkluderer det samlede tilbagebetalingsbeløb.

Et eksempel på det kan være, hvis du låner 10.000 kr. og det samlede betalingsbeløb er 12.000 kr. I det tilfælde betaler du selv 2.000 kr. i gebyrer og renter for at få lånet. Derfor er det vigtigt at læse og sammenligne flere forskellige lånetilbud.

Hold øje med ÅOP

Det næste som du skal holde øje med er ÅOP. ÅOP står for de årlige omkostninger i procent, som er et begreb, der hjælper dig med at sammenligne forskellige lån. Tallet for ÅOP´en skal gøre det let for dig at undersøge, hvor dyrt et lån er.

Hvor meget koster et lån?

Når du har kigget på det samlede tilbagebetalingsbeløb og ÅOP´en på lånet, skal du dernæst se på det månedlige beløb og lånerenten. Så er du helt klar til at beslutte, om lånet passer til dig eller ej.

Renten på lånet udtrykkes i procent. Som regel siges det, at jo lavere renten er, jo bedre. Det gælder dog kun, hvis de andre lånevilkår også er gode. Hvis renten er lav og ÅOP´en er høj, betyder det, at lånet har dyre omkostninger.

Det månedlige beløb er hvor meget, du skal betale tilbage hver måned. Det afhænger af, hvor længe du har besluttet dig for at betale lånet af på, og hvor høj ÅOP´en er. Derfor er det vigtigt, at du lægger et budget til et månedligt beløb.  

Lån 70.000 kr. hos VIVUS

Har du for brug for et afbræk fra en stressende hverdag, betale uforudsete udgifter eller noget helt tredje, kan vi hjælpe dig på vej.

Hos VIVUS ønsker vi at berige dig med gode oplevelser og et større økonomisk råderum. Vi ønsker ikke, at du blot drømmer. Vi ønsker, at du realiserer dine drømme og tager mere afstand fra økonomiske begrænsninger.

Vi har gjort det nemt for dig at låne 70.000 kr. her hos VIVUS. Ansøgningsprocessen er nem og sikker. Bliver du godkendt modtager pengene på din konto på kun 7 dage.

Vores mission er at være så transparente som muligt. Med VIVUS’ låneberegner får du alt nødvendig viden om lånet. Du får en komplet tilbagebetalingsoversigt, et overblik over ÅOP og månedlig betaling. Vi ønsker at inddrage dig i hele låneprocessen – fra begyndelse til sidste betaling.

Når du låner penge hos, er der ingen skjulte renter og gebyrer. Vi går ind for fuld gennemsigtighed!

Lån penge nu

Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe

Vil du gerne vide mere om et lån hos VIVUS?

Eller brænder du inde med nogle spørgsmål? Uanset hvad det handler om, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig.

Kontakt os på telefon 78 77 20 68 eller på vores mail info@vivus.dk.  

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...