January 5, 2021
/ Autor:
Mette

Lån 75.000 kr. i dag

Lån 75.000 kr. i dag

Der er en bred tro blandt danskere, at det ofte ikke er værd at låne en masse penge. Men det er bestemt ikke korrekt, da det til tider kan vise sig at være en rigtig god investering.

Hvad kan jeg bruge 75.000 kr. til?

75.000 kr. kan du bruge til rigtig mange ting, det er kun fantasien, der sætter grænser. Så om det skal bruges på en renovering af din bolig, et nyt køkken eller til at tage på en lang og luksuriøs rejse, bestemmer du helt selv.

Med et lån på 75.000 kr. har du frihed til at bruge pengene til det, du står og mangler eller drømmer om.

Vær omhyggelig med lån

Når det handler om et lån af denne størrelsesorden, kan det være en længere proces at finde et lån, som matcher dine præferencer. Beslutningen skal være velovervejet, så der er nogle ting som du skal være opmærksom på, når du låner penge online.

Når det drejer sig om et beløb på 75.000 kr. kan der opstå vanskelige problemer for dig, hvis du ikke kan tilbagebetale lånet på det aftalte tidspunkt. Derfor er det en god idé, at du bruger længere tid på at finde det billigste, men også det bedste lån, der passer til din økonomi.

Lån 75.000 kr. billigt

Når du sammenligner lån fra forskellige udbydere, skal du ikke kun undersøge rentesatsen. Ofte når du låner penge online, kan der forekomme gebyrer og startomkostninger.

Derfor skal du som hovedregel altid sammenligne lån baseret på ÅOP (årlige omkostning i procent). Det tal inkluderer alle omkostninger i forbindelse med lånet og omregner dem til en årlig procentdel.

Ved lån på 75.000 kr. giver ÅOP’en dig et bedre overblik over de samlede omkostninger. Så når du sammenligner de forskellige lån baseret på deres ÅOP, skal du altid sørge for at lånene er identiske.

Det betyder, at løbetiden og lånebeløbet skal være det samme, så du kan få et klart overblik over de omkostninger, der er forbundet med dem hver især. Dernæst kan du afgøre hvilke lån der er billigst og bedst for dig.  

Hvad er ÅOP?

Hvis du i det forrige afsnit ikke fik en præcis ide om, hvad ÅOP gik ud på, vil vi i dette afsnit kort komme ind på hvad ÅOP er, og hvad det betyder for vores lån.

ÅOP står for årlige omkostninger i procent, dvs. hvor meget det koster om året at låne penge. I kreditaftaleloven skal alle kreditinstitutter, der tilbyder lån, informere om lånets ÅOP for at give forbrugeren et overblik over, hvor meget det koster at låne. Denne lov pålægges alle låneudbydere på markedet uanset låntypen.

Du har sikkert læst, at ÅOP på kviklån er meget høj. Det er korrekt, at ÅOP, beregnet på en klassisk måde, er 24,9 % på vores lån. Det betyder ikke, at det vil koste 24,9 % i renter at låne hos VIVUS.

Du kan læse mere om hvorfor ÅOP’en har denne størrelse her.

Lån 75.000 kr. uden sikkerhed

Ved optage et lån på 75.000 kr. online har du mange fordele i forhold til et normalt banklån. Når du låner 75.000 kr. fra en bank, er lånet ofte til et bestemt formål. Det betyder, at pengene skal bruges til noget bestemt, såsom en bolig eller bil.

Det giver dig færre muligheder for at bruge dine penge, på hvad du vil, og du risikerer at komme i vanskeligheder, hvis du ikke følger låneaftalen med din bank.

Derudover kræver det også en lang samtale med din bankrådgiver, der kontrollerer alle dine oplysninger, før de overvejer at lade dig låne penge hos dem. Du skal kunne dokumentere, at du kan stille sikkerhed for lånet i form af pant i bolig eller bil, hvilket gør processen lang og besværlig.

Så kan det godt være, at din bank tilbyder dig en lav rente, men på bekostning af din frihed til at bruge pengene fra lånet, til hvad som helst.

Sådan foregår det ikke hos VIVUS. Du kan nemt og sikkert låne 75.000 kr. uden sikkerhed hos os. Du skal ikke stille sikkerhed for lånet med hverken bolig eller bil i pant.

Derudover blander vi os ikke i, hvad du skal bruge pengene på, for du har selv friheden til at prioritere dine penge, som du vil.

Ansøgningsproces: Lån 75.000 kr. hos VIVUS

Ansøgningsprocessen hos VIVUS er ret simpel, og foregår altid online.

Det er ikke mange steder, at du kan få et lån på 75.000 kr., hvor låneprocessen både er nem og du får svaret direkte på skærmen.

Det kan du til gengældt hos VIVUS. Et eksempel på vores ansøgningsproces kan du se nedenfor:

Lån penge hos VIVUS:    

 • Udfyld ansøgningen
 • Kreditvurdering sker automatisk
 • Svaret kommer frem direkte på skærmen

Lån 75.000 hos VIVUS

Hos VIVUS får du fuld gennemsigtighed, når du optager et lån – helt uden skjulte renter eller gebyrer. Vi vil gerne have dig med i hele låneprocessen – lige fra start til slut.

Derfor sørger vi for, at du får alt nødvendige information om lånets rente, tilbagebetaling, månedlig betaling og løbetid.

Kom i gang med at lån 75.000 kr. hos VIVUS

Har du ikke lånt penge hos VIVUS før? For at komme i gang med at låne 75.000 kr. hos VIVUS, skal du blot følge disse nemme og hurtige trin, der guider dig igennem hele låneprocessen:

 1. Start på forsiden
 2. Klik på ”STØRRE BELØB” i låneberegneren
 3. Indstil låneberegneren til 75.000 kr.
 4. Indstil månedlig betaling
 5. Vælg betalingsdato og løbetid
 6. Klik på ”LÅN NU”
 7. Opret en profil med få oplysninger
 8. Underskriv med NemID 2 gange  
 9. Du bliver kreditvurderet og modtager svar direkte på skærmen

Er du allerede kunde hos VIVUS? Så skal blot trykke på kundelogin og derefter ansøge om et nyt lån på op til 75.000 kr.

Du kan eventuelt læse om nuværende og tidligere kunders låneoplevelse hos os på Trustpilot.

Hos VIVUS ønsker vi tilfredse kunder, og vi arbejder konstant på at blive bedre. Derfor er vi glade og stolte over de positive anmeldelser som vi har fået på Trustpilot.

Lån penge her

Kontakt vores kundeservice

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du låner 75.000 kr., kan du kontakte vores kundeservice, som sidder klar alle hverdage fra 09:00 – 11:30 og 12:30 – 16:00.

Du kan kontakte os på telefon 78 77 20 68 eller via vores mail info@vivus.dk.

Vi ser med glæde frem til at høre fra dig!

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...