Lån sikkert og let gennem din smartphone

Mobillån

Vi kan alle opleve at have lange dage. Dage hvor vi skal alt for mange ting, og derfor ikke har mulighed for at få tændt computeren før meget sent om aftenen. Måske så sent, at vi er alt for trætte, når vi endelig er hjemme.

I dag har (næsten) alle en smartphone. Det’ rigtig smart og heldigt, hvis man pludselig i løbet af sin lange dag opdager nogle uforudsete udgifter, som ikke helt passer ind i budgettet. I disse tilfælde kan det være nødvendigt at tage et lån. Gennem din smartphone er det super let og sikkert at tage et lån hos os.

Hvad er et mobillån?

Det har ikke hele tiden været muligt at tage et lån hos os gennem smartphone eller tablet. Årsagen til dette har været, at det først i 2014 blev muligt at bruge NemID på sin smartphone og tablet. Inden 2014 har det kun fungeret på computer.

Det er meget vigtigt for os, at man bruger NemID, når man optager et lån. På den måde kan vi sikre os din sikkerhed og identitetssikring. Din sikkerhed er meget vigtig for os, da vi ønsker, at du skal føle dig tryg, når du optager et lån hos os.

Et mobillån er som sådan ikke en specifik form for lån. I stedet kan man sige, at navnet er en beskrivelse af den måde, hvorpå lånet optages. Et mobillån består nemlig af en længere række forskellige mikrolån. Et mikrolån er en form for lån, der har en løbetid på 1-30 dage.

Hos os kan du låne mindre beløb fra 2000,- op til 12000,- med en løbetid på 6 måneder. Du kan også låne større beløb fra 13000,- op til 75000,- med en løbetid mellem 24-72 måneder.

LÆS OGSÅ: Så let er låneprocessen hos os

Er der forskel på mobillån og lån gennem laptop?

Der er som sådan ikke nogle store forskelle mellem et mobillån, og et mikrolån som du tager gennem din laptop. Dog ved vi, at mange efterhånden har en rigtig travl hverdag. Derfor kan det være rart, at udnytte den tid, du eksempelvis har, når du stiger på bussen eller toget videre til næste punkt på dagsordenen.

Med din smartphone kan du derfor let og sikkert tage et lån hos os, da det ikke kræver, at du tænder din computer.

Hvis du altid har din smartphone (og dit NemID) ved hånden, er det altså altid muligt at ansøge om et lån, uanset tid på døgnet og hvor du befinder dig

Læs mere om mobillån

Måske vil du også kunne lide...

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Scroll to Top