April 27, 2015
/ Autor:
Mette

Lån lettere end i banken

Lån lettere end i banken

De fleste mennesker har, eller vil, på et tidspunkt opleve at have brug for lidt ekstra penge. Det kan være til at dække uforudsete udgifter, forsøde hverdagen eller noget helt tredje, men fælles for disse behov er altså behovet for et økonomisk boost.

Når du får behov for dette boost, vil du typisk have tre muligheder: venner eller familie, banken og andre låneudbydere.

Umiddelbart vil det være nærliggende at optage et hos dine venner eller familie, da du som udgangspunkt kan slippe for gebyrer, renter og andre omkostninger, når du låner hos dem. Bagsiden ved denne mulighed består imidlertid i det faktum, at det er svært for de fleste mennesker at undvære et par tusinde kroner, især med kort varsel. Derfor kan lån fra venner og familie blive en relativt ufleksibel låneform. Men hvad gør du så?

Læs også om vores alternativ til kassekredit

Banklån

Når du ønsker at optage lån i banken, vil du typisk blive mødt af en meget besværlig ansøgnings- og godkendelsesproces. Der vil nemlig skulle aftales møder med din bankrådgiver, du vil blive nødt til at redegøre for dine økonomiske forhold og du skal som regel stille sikkerhed, før banken overhovedet vil overveje at udstede et lån til dig. Samtidig vil du typisk være bundet af lånet i en længere periode. Det gør et banklån til en relativt ufleksibel løsning, der er svær at tilpasse dine specifikke behov.

Selvom bankens ansøgningsproces giver grobund for en god og korrekt kreditvurdering af dig, mener vi, at tiden er løbet fra denne metode, når det drejer sig om relativt små lånebeløb. Ved hjælp af NemID kan hele processen nemlig foretages over internettet, hvilket sparer dig for en masse tid, besvær og gør hele processen langt lettere.

Ansøger du eksempelvis om et lån hos os, kan du foretage hele processen fra din computer, tablet eller mobil.

Læs mere om vores ansøgningsproces

Kassekredit

En kassekredit kan være en god mulighed for at finansiere dine uforudsete udgifter eller forsøde hverdagen. Den giver dig et fastsat beløb hver måned, der kan fungere som din økonomiske reserve, hvis budgettet ikke kan bære dine udgifter i en given måned.

Problemet med en kassekredit er imidlertid, at den ligeledes skal oprettes i banken, som skal godkende dig, inden du har ret til kassekreditten. Samtidig er der ikke krav om afdrag på en kassekredit, hvilket betyder, at du risikerer konstant at være i minus. Så snart der går penge ind på din konto, vil pengene blive taget af overtrækket, og du trækker dermed din konto over endnu engang.

Hos os kan du låne små beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-.

Lånet kan altid tilpasses dine behov – også, hvis dine behov ændres undervejs.

Fuld gennemsigtighed

Vi tror på, at nøglen til et fantastisk forhold med vores kunder går gennem et fantastisk produkt og en forståelse for kundernes behov. Derfor vil altid opleve fuld gennemsigtighed når du låner hos os. Vi skjuler intet for dig.
Den pris du ser på vores låneberegner, når du beregner ydelsen på dit lån, er den pris du betaler.

Denne åbenhed har vores kunder vist sig at værdsætte. Derfor har de belønnet os med en 4-stjernet profil på Trustpilot. Udover at være en garantistempling af vores produkt, er profilen samtidig din garanti for, at vores kunders oplevelser med os har været positive og har levet op til eller overgået deres forventninger.

Se vores Trustpilot-profil

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...