April 27, 2020
/ Autor:
Mette

Lån penge akut

Lån penge akut

Det kan godt være svært at få pengene til at holde hele måneden ud.

Du har nok oplevet det flere gange, hvor du egentlig godt kunne bruge et akut lån. Det kunne være tandlægeregningen, det gode tilbud eller huslejen, der presser på. Det er sidst på måneden, og du skal låne penge akut – hvad gør du så?

Du kan låne penge akut gennem mange forskellige platforme – både offline og online. Det kan både være i banken, hos familien eller venner, og sidst, men ikke mindst, online. I følgende afsnit fortæller vi dig om dine lånemuligheder hos os, VIVUS, hvis du skal bruge et akut lån.

Lån penge akut hos banken

Hvis du er en af de danskere, der gerne vil låne penge, kan du prøve at henvende dig i banken.

Du skal bare være opmærksom på, at det nok er nemmere sagt end gjort. Banken har nemlig skærpet deres regler, når det kommer til akutte lån. Siden finanskrisen er bankerne simpelthen blevet meget svære at danse med. Ja, det kan godt være, du synes, at et akut lån er den eneste løsning – det synes banken måske ikke.

Du kan derfor ende med mange mails – frem og tilbage – mellem din bankrådgiver og dig selv. Det er godt nok de færreste, der overhovedet magter eller har tiden til det. Og hvad nu hvis du skal låne penge akut, i dag, så du kan betale en regning. Det er ikke rigtig en holdbar løsning.

Hvis banken så, mod forventning, gerne vil give dig et akut lån, får du det ikke bare udbetalt til din konto med det samme. Du skal lige lave et budget, gennemgå en plan for tilbagebetalingen og have et lille møde med din bankrådgiver – lad os bare blive enige – det er nok ikke banken, du skal spørge, hvis du mangler et akut lån nu og her.

Lån penge akut hos familie eller venner

Hvis du ikke vil indrette dig efter bankens dagsorden, kan du også tage et akut lån hos venner eller familie.

Det er nok den billigste lånemulighed for et akut lån, fordi de fleste lån hos ens nærmeste er rentefri. Selvom det nok er det billigste, er det de færreste, der vil låne af sin familie eller venner. Det er aldrig fedt at inddrage ens nærmeste i sin egen økonomi. Det kan også blive lidt akavet, hvis du nu ikke kan tilbagebetale efter jeres aftale. Så kan du være tvunget til en rimelig træls snak med dine nærmeste.

Hvis det er en lånemulighed, anbefaler vi, at I får lavet en god ”lånekontrakt”. Her får I de forskellige vilkår skrevet ned, så der ikke er nogen som helst tvivl om tilbagebetalingen. Alt andet kan måske ende med at skade jeres forhold fremadrettet.

Lån penge akut hos VIVUS

Hvis du gerne vil undgå bankens langsomme sagsbehandling eller den akavede samtale med familien, kan du altid låne penge hos VIVUS

Vi stiller ikke uddybende spørgsmål omkring din privatøkonomi, forbrug eller noget helt tredje. Nej, vi stoler nemlig 100% på, at du har sat dig godt ind i, hvad det betyder at låne penge hos os. Hvis du er i tvivl, kan du egentlig bare lege lidt med vores låneberegner her. Så viser vi dig nemlig vilkårene og renten – der er intet gemt væk under gulvtæppet hos os, VIVUS.

Du kan også låne rigeligt til en akut udgift hos os.

Vi tilbyder lån af små beløb fra 2000,- op til 12000,- eller lån større beløn fra 13000,- op til 75000,-. Det skulle gerne være nok til det gode tilbud, regningen eller et solidt supplement til huslejen.

Få besvaret dine spørgsmål om akutte lån!

Har vores tekst efterladt dig med flere spørgsmål end svar, skal du ikke tøve med at række ud til os. Vi sidder klar til at besvare dig via telefonen eller e-mail. Du kan fange os på 78 77 20 68 eller vores mail info@vivus.dk. Få besvaret alle dine spørgsmål omkring akutte lån, det at låne penge akut og mange andre ting lige her – vi glæder os til at høre fra dig!

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...