December 7, 2020
/ Autor:
Mette

Lån penge helt uden krav

Lån penge helt uden krav

Det lyder måske for godt til at være sandt – men den er god nok.

Hos VIVUS, kan du låne penge uden krav. Når du tager et lån hos os, behøver du hverken at stille sikkerhed for lånet, at vise en masse dokumentation eller at gå igennem en lang og kedelig ansøgningsproces.

Hos VIVUS kan du nemt og sikkert låne penge til lige præcis det, du drømmer om – ligegyldigt om du drømmer om en rejse, en ny computer eller noget helt tredje.

Hvad er et lån uden sikkerhed?

Når vi skriver, at du kan låne penge hos os uden krav om sikkerhed, betyder det egentlig bare, at du ikke behøver at eje noget af værdi, der sættes i pant for dit lån. Det kan fx være en bil eller en bolig.

Mange banker vil kun låne dig penge, hvis du har noget af høj værdi, du kan sætte i pant. Hvis du af en eller anden grund ikke overholder din aftale, har banken på den måde ret til at indkræve de ejendele.

Hos VIVUS kan du sagtens låne penge uden krav til sikkerhed. Det er ikke alle, der ejer hverken bil eller bolig, men det mener vi ikke skal stå i vejen for at kunne låne penge nemt og sikkert.

Undgå bankens mange krav  

Det kan være besværligt at låne penge. Når du låner penge i banken, stiller banken ofte høje krav til din økonomi. Mange gange skal du vise dine sidste tre lønsedler, give dem adgang til dine skatteoplysninger og samle en bunke af andet dokumentation.

Du skal sikkert også komme i banken til en masse møder og fortælle præcist, hvad pengene skal bruges på. Der er virkelig mange krav – og det kan hurtigt blive en lang og kedelig proces at blive godkendt til et lån i banken.

Og selv efter alt det arbejde, er det ikke sikkert, at du bliver godkendt til at låne pengene.

Sådan fungerer det slet ikke, når du låner hos VIVUS.

Lån penge uden krav hos VIVUS

Hos VIVUS kan du låne penge uden krav. Vi blander os ikke i, hvad du bruger pengene på, og du behøver heller ikke en masse dokumentation for at låne.

Vi har gjort det nemt og sikkert for dig at tage et lån. Det eneste du skal bruge for at ansøge, er dit NemID.

Få råd til lige det du mangler, eller det du drømmer om. Det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Du kan låne til et nyt køkken, en større bil eller en ferie med vennerne. Uanset hvad du bruger pengene på, har du altid mulighed for at låne hos VIVUS.

To lånetyper uden høje krav

Hos VIVUS tilbyder vi to lånetyper. Det eneste du skal tage stilling til, når du låner hos VIVUS, er, hvor mange penge du gerne vil låne.

Du har mulighed for at låne et mindre beløb på 2.000 – 12.000 kroner. Og du kan låne et større beløb på 13.000 op til 75.000. Uanset hvilket beløb du låner, kan du fuldstændigt frit vælge, hvad pengene skal gå til.

Når du låner et lille beløb, har du en fast løbetid på seks måneder. Låner du et større beløb, kan du vælge en løbetid på mellem 24 og 72 måneder.

Husk, at du altid kan se din betalingsplan, inden du ansøger om lånet.  

Du kan låne uden krav allerede i dag. Vores ansøgningsproces er simpel – det er både nemt og sikkert.

  1. Udfyld låneberegneren og klik på ”LÅN NU”.
  2. Opret din profil, så du altid kan følge med i din betalingsplan.
  3. Gennmfør ansøgning ved hjælp af NemID

Lån penge med minimale krav hos VIVUS

Hos VIVUS slipper du for en masse unødvendige krav. Vi har gjort det så enkelt for dig som muligt at låne penge online uden bøvl.

For at blive godkendt til at låne penge, skal du kun opfylde nogle almene krav – nogle som de fleste sagtens kan opfylde.

For at låne hos os, skal du:

  • Have en folkeregisteradresse i Danmark
  • Have en aktiv e-mailadresse
  • Have et dansk telefonnummer
  • Ikke være under adressebeskyttelse
  • Have en dansk bankkonto
  • Være minimum 18 år
  • Have et NemID

Du skal desuden ikke være registreret i RKI. Her er det vigtigt, at du først betaler din nuværende gæld af, så du bliver slettet i registreret. Den dag du ikke længere er i RKI, er du selvfølgelig mere end velkommen til at ansøge om et lån hos.

Hvad koster det at låne penge uden krav?

Når du ansøger om et lån via vores låneberegner, kan du både se, hvad du skal afdrage hver måned, og hvor meget du betaler i rente. Her kan du også se ÅOP’en, de samlede omkostninger i procent og alle andre vigtige informationer.

Vi vil gerne have en så gennemsigtig låneproces som muligt. Derfor kan du være sikker på, at der ikke er nogle skjulte gebyrer eller omkostninger.

Du har altid mulighed for at se din samlede betalingsplan, inden du sender din ansøgning til os. Her vises alle omkostninger forbundet med dit lån. Med VIVUS får du ingen ubehagelige overraskelser og intet er fejet under gulvtæppet.

Har du spørgsmål til os?

Sidder du tilbage med nogle spørgsmål om dit lån eller låneprocessen, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Vi sidder parat til at besvare alle dine spørgsmål. Kontakt os på telefon 78 78 20 68 eller via e-mail til info@vivus.dk, så guider vi dig til et lån helt uden besværlige krav.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...