April 16, 2015
/ Autor:
Mette

Lån penge med VIVUS

Lån penge med VIVUS

Markedet for lån, og markedet for mikrolån i særdeleshed, er igennem de seneste par år blevet udvidet af de mange nye låneudbydere, som er trådt ind på markedet.

De mange nye låneudbydere på markedet vidner om, at mange danskere synes, at mikrolån er en god mulighed, når der er behov for lidt ekstra penge sidst på måneden, som en nødløsning ved uforudsete udgifter eller når hverdagen skal forsødes en smule.

De mange låneudbydere betyder dog også, at det kan være svært at finde netop dén låneudbyder, som bedst dækker dit behov og som du, endnu vigtigere, føler dig helt tryg ved. Det er nemlig vigtigt, at långiver yder dig en god vejledning og kan tilbyde dig et gennemsigtigt lån uden skjulte merudgifter, således at du kan føle dig tryg, ved det lån, du går med tanker om at optage.

Prøv et lån uden skjulte udgifter

Hvis du ønsker at prøve et nemt, tilfredsstillende og gennemsigtigt lån, kan du låne hos os. Her kan du låne mindre beløb mellem 2000,- – 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-.

Måske du en måned har brug for penge eller har behov for at finansiere en uforudset udgift eller et godt tilbud.

Vi dækker også større behov

Som sagt tilbyder vi både mindre og større beløb. Vores større beløb rangerer fra 13000,- op til 75000,- kroner.

Du kan afbetale mellem 24 – 72 måneder. Det vælger du, når du ansøger om dit lån.

Forståelse for vores kunders behov og et forhold bygget op omkring god service og tillid er noget, vi lægger stor vægt på. Derfor vil du heller ikke opleve noget, der er skjult eller fejet under gulvtæppet. Med vores låneberegner, som du kan finde på samtlige af vores sider, kan du let og hurtigt beregne den reelle udgift på dit lån. Den pris, du ser på låneberegneren, er altså præcis den pris du betaler, når du låner hos os, såfremt du betaler rettidigt.

Læs mere om renters rente

Vi stræber altid efter, at gøre vores lån så fleksibelt som muligt for dig. Derfor har vi også gjort det muligt for dig at indfri hele dit lån på én gang, fremfor at blive i dit lån i de 6 måneder, som mindre lån løber på.

Det arbejde vi har lagt i at give vores kunder en tryg, nem og tilfredsstillende oplevelse er kommet til udtryk via vores 4-stjernede profil på Trustpilot, hvor over 3.400 tilfredse kunder har delt ud af deres gode erfaringer med vores lån og service. Profilen fungerer samtidig som din garanti for, at vi lever op til eller overgår vores kunders forventninger, når de optager lån hos os.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...