Lån penge nemt og trygt

lån penge

Når det begynder at dreje sig om personlige oplysninger, er det rigtig vigtigt, at vi føler os trygge. Nogle synes ikke altid, at det er lige rart at indtaste personlige oplysninger online, og det kræver også, at man ved, hvem der modtager disse oplysninger.

Hos os, synes vi, at det er rigtig vigtigt, at vores kunder føler sig trygge, når de optager et lån. Du skal kunne føle, at du sikkert kan indtaste de nødvendige oplysninger. Derfor sørger vi for, at du hos os kan låne penge nemt og trygt.

4-stjernet TrustPilot profil

Vi går meget op i, at vores kunder er glade for vores lån og er tilfredse med den service som vi yder. Derfor er vi også rigtigt glade for, at vi har en 4-stjernet profil på TrustPilot. Uden glade kunder, havde vi ikke haft mulighed for dette. Endnu gladere er vi for, at vi på den måde kan vise dig, at du sagtens kan føle dig tryg, når du tager et lån hos os.

LÆS OGSÅ: 3.400 glade kunder på Trustpilot er nu nået

En anden sikkerhed vi har hos os, er vores brug af NemID. Når du benytter NemID, kan vi nemlig sikre dig sikkerhed og identitetssikring. Derfor er det ved vores lån nødvendigt, at man har et NemID. På den måde går vi ikke på kompromis med din sikkerhed. I dag kan NemID også bruges på smartphones. Derfor kan du nemt og hurtigt tage et lån hos os gennem din smartphone, tablet eller laptop.

Læs mere om mobillån

Fuld gennemsigtighed

Vi tilbyder et 100 % gennemsigtigt lån, hvorfor du aldrig bliver mødt af ubehagelige overraskelser. Ved optagelse af lån tilknyttes du en personlig profil på VIVUS, hvorfra du altid har det fulde overblik over dit lån, herunder tilbagebetaling eller andre ændringer.

Med vores inkorporerede låneberegner har du altid kun ét beløb, du skal forholde dig til, når du optager lån hos os. Med andre ord, ved du allerede inden optagelse af lånet, hvilken omkostning, du står over for.

Hos os kan du låne små beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-. Uanset hvilket beløb, du vælger, vil du altid opleve fuld gennemsigtighed.

Lån når du har brug for det

Nogen føler også, at det kan være utrygt at indtaste personlige oplysninger som eksempelvis adgangskoder og kreditkortoplysninger. Af den grund benytter vi SSL-kryptering. Helt kort betyder det, at alt den data, der sendes mellem din server og vores browser, forbliver helt privat og uændret. Du kan altså føle dig tryg, når du optager et lån hos os.

Derudover har vi på vores kundeservice en gennemsnitlig ventetid på 12 sekunder. Det gør det let for dig at ringe op til vores kundeservice, hvis der er noget som helst, du er i tvivl om omkring lånet. Vi ønsker, at det skal være nemt og trygt at optage et lån hos os. Derfor har du mulighed for at ansøge om lån, hvor end du er, og lige præcis når du har brug for det. Pengene vil hurtigt stå på din konto.

Læs mere om online lån

Måske vil du også kunne lide...

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Scroll to Top