April 23, 2015
/ Autor:
Mette

Lån penge online med VIVUS

Lån penge online med VIVUS

Vores låneform er internetbaseret, hvilket betyder, at du let kan optage lån på internettet, hvis du vælger at låne hos os.

At optage lån online medfører mange fordele, når behovet for ekstra penge opstår. Online-lån er blandt andet nemme at ansøge om, fordi hele processen foregår elektronisk. Netop derfor kan du ansøge om lån 24 timer i døgnet, 365 dage om året og har således altid adgang til din låneudbyder.

Online-lån hos os

For at låneprocessen kan gøres så kort som muligt, kan du maksimalt låne 75000,- hos os. Dette betyder, at du slipper for at skulle stille sikkerhed i dine aktiver, hvilket forkorter hele låneprocessen og gør vores låneform tilgængelig for langt flere mennesker.

Samtidig betyder den korte ansøgningsproces, at vores lån er ideelt til at dække situationer, der kan opstå og som kræver, at du har lidt ekstra penge på kontoen.

Hér tænker vi specifikt på uforudsete udgifter som cykelreparation, tandlægebesøg eller gode tilbud. Disse situationer kan typisk ikke udsættes, og fordelene med et  fleksibelt lån kommer tydeligt til udtryk i disse situationer, hvor en udsættelse potentielt kan ende med at koste dig penge i det lange løb.

Læs mere om online-lån

Prøv et online-lån

Hos os kan du låne mindre beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-.

Uanset beløb størrelsen, får du en betalingsplan og afdrager på dit lån hver måned.

Vi føler, at alle bør have mulighed for at prøve et gennemsigtigt, nemt og tilfredsstillende lån, såfremt dette behov skulle eksistere.

Gennemsigtighed i forbindelse med vores lån er noget vi vægter meget højt, og derfor kan du med vores låneberegner, som kan findes på samtlige sider på vores hjemmeside, VIVUS nemt og sikkert beregne de udgifter, der er forbundet med dit lån.

Vi benytter os ikke af skjulte gebyrer og renter, og derfor er det beløb du ser på låneberegneren præcis det beløb du betaler.

Denne gennemsigtighed og fokus på kundernes behov har vores kunder sat stor pris på, og over 3.400 mennesker har givet os en 4-stjernet profil på Trustpilot, hvilket fungerer som din garanti for, at vi lever op til eller overgår alle de ting vi selv siger. Lån penge online, ligesom mange andre har gjort.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...