December 7, 2020
/ Autor:
Mette

Lån penge uden afslag

Lån penge uden afslag

Afslag på lån i banken

Har du brug for at låne penge, men har du fået afslag i banken?

Frygt ej! Selvom det kan være angstprovokerende at få afslag på et lån, så er der ingen grund til at gå i panik, for du har masser af andre lånemuligheder end din egen bank.

Når du søger andre låneudbydere, som ikke er din bank, bliver du sikkert i tvivl om, hvorvidt du tør at springe ud i at låne penge – måske ovenikøbet gennem et kviklån. Måske du førhen har læst eller hørt rygter om, at ÅOP på kviklån er skyhøjt.

Før du undersøger de forskellige lån, er det en god idé at tjekke ÅOP´en hos låneudbydere. På den måde, kan det give dig et overblik over, hvilket lån der bedst for dig.

Hos VIVUS har vi en ÅOP på 24,9 %. Det betyder ikke nødvendigvis, at det koster 24,9 % i renter at låne hos os. Beregningsmetoden for ÅOP´en er ret misvisende, når der er tale om et kortfristet lån. For at give dig en mere dybdegående besvarelse af, hvad ÅOP er, og hvad den udgør hos os, kan du læse vores side om ÅOP.

Hvordan låner man penge uden afslag?  

Når du låner penge af banken, skal du ofte dokumentere, hvad du skal bruge pengene på. De vil typisk bede dig om diverse dokumenter og vil gerne have, at du kan stille sikkerhed for lånet. Det kan fx. være pant i form af ejendom, en bil eller andet du ejer.

Processen med banken er ofte lang og krævende, og den kan ende ud i et afslag på lånet, hvis du ikke opfylder bankens krav. I det kommende afsnit fortæller vi dig, hvordan du låner penge uden afslag.

Lån uden dokumentation/sikkerhed

Hos online låneudbydere skal du typisk ikke stille sikkerhed for lånet. Med et lån uden sikkerhed slipper du for at skulle fremvise en masse dokumentation. Dermed slipper du også for besværligheden og den lange proces i banken.

Læs mere om lån uden sikkerhed

Lån uden løn, kan man det?

Det kan du nemlig godt! Nu skal du høre hvorfor.

Når du går i banken og ansøger om et lån, vil din bankrådgiver stensikkert spørge efter de tre sidste lønsedler. Kan du ikke dokumentere en indkomst i form af lønsedler, er det ikke muligt for banken at finansiere lånet.

Lån uden løn kan lade sig gøre online. Når du ansøger om et lån hos online låneudbydere, behøver du ikke fremvise din indkomst. Det klarer låneudbyderne typisk for dig, når du har givet samtykke og underskrevet med dit NemID.

Lån uden budget

Din bankrådgiver vil ligeledes kræve et budget fra dig, når du ansøger om et lån i banken. At lægge et budget er ofte også en omfattende proces, som kræver, at du bruger en del tid. Hos online låneudbydere, skal du ikke lægge et budget for at kunne tage et lån.

Lån penge uden afslag hos VIVUS

Du har måske nu fået fornemmelsen af, hvor besværligt det er at låne penge i banken.

Slip for den lange proces, og spar tiden på at gå i banken. Hos VIVUS kan du nemt, enkelt og hurtigt ansøge om et lån, uden at du skal stille en masse dokumentation og sikkerhed for lånet.  

Vi garanterer dig ikke et lån uden afslag. Hos VIVUS har vi stort fokus på ansvarlighed. Derfor foretager vi altid grundige kreditvurderinger af alle indkomne ansøgninger. Er du registeret i RKI eller Debitorregisteret modtager du en automatisk afvisning til at låne penge.

Er du til gengæld blevet slettet fra disse registre, er du mere end velkommen til at ansøge.

Sådan foregår låneprocessen hos VIVUS

  1. Start på vores hjemmeside www.vivus.dk
  2. Udfyld låneberegneren – tryk derefter på ”LÅN NU”.
  3. Opret en profil ved at indtaste dine personlige oplysninger.
  4. Skriv under på lånet med dit NemID    
  5. Låneprocessen er færdig, og du vil modtage et svar på skærmen.
  6. Bliver du kreditgodkendt vil vi gå i gang med at udbetale lånet.

Har du ansøgt om et lån hos os før, skal du ansøge fra din eksisterende profil. Du skal blot klikke på kundelogin og ansøge om et nyt lån.

Spørg os!

Har du spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi hjælper dig med at besvare alle dine spørgsmål uanset hvad det drejer sig om. Fang os på telefon 78 77 20 68 eller vores mail info@vivus.dk.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...