Lån til computer i dag

lån til computer

Vi bruger vores computere til nærmest alt – arbejde, studie, være sociale eller online spil. Valget af computer afhænger lidt af, hvad du bruger den til. Nogle foretrækker at låne til en lækker, stilren og hurtig studiecomputer, der giver de bedste forudsætninger til studiet. Det er ikke optimalt at gå ned på udstyret, når man starter op på en uddannelse. Her kan et lån til computer virkelig hjælpe dig.

Andre låner til en PC, fordi de prioriterer performance og ydeevne til gaming-oplevelsen. De ser computeren som deres frirum, når de kommer hjem fra arbejde, skole eller noget helt tredje. Det er også her man kan samles med sine venner, når afstanden simpelthen er for lang– så hvorfor ikke have det bedste af det bedste?

Er du en af dem, der altid skal have det nyeste gadgets?? Det er en dyr hobby, der godt kan kræve lidt ekstra penge mellem hænderne, hvis du gerne vil have det bedste af det bedste. Du har heldigvis masser af muligheder for at låne til en computer, hvis du ikke kan leve uden!

Hos VIVUS sørger vi for, at du er dækket godt ind. Det er jo vigtigt at vide, hvad det er man går ind til, når man låner til en computer. Vi hjælper dig med forskellige definitioner af lån, der giver mening for dig at kigge på, hvis du er på markedet for en ny computer.

Lån til pc’en – hvilke lån skal jeg kigge efter?

Som du nok allerede har opdaget, er der utroligt mange lånemuligheder derude. En enkelt google-søgning på ”lån til computer” afslører mega mange annoncer, hvor låneudbydere kæmper om at få dig som en kunde. Som du nok også har opdaget, er der utroligt mange navne på de forskellige slags lån.

Et lån til en ny computer kan kaldes mange navne, nemlig kviklån, lynlån, sms-lån eller quicklån – bare for at tage et par eksempler på lånemarkedet. For alle de her lån gælder det, at de er en form for forbrugslån, hvor du selv må bestemme, hvad lånet skal gå til.

De fleste forbrugslån stilles uden sikkerhed. Det betyder, at banken eller det online kreditinstitut ikke kræver sikkerhed for at få deres penge tilbage. Det betyder også, at disse lån bliver en anelse dyrere – uanset om du går i banken eller til et online kreditinstitut som os.

Lån til PC – Banken eller online?

Ringer du så til banken, eller finder du et godt tilbud online? Det er egentlig op til dig. Vi skal nok fortælle om begge dele her.

Hvis du bestemmer dig for at kontakte banken, kan du egentlig bare ringe til din bankrådgiver. Han spørger nok ind til, hvad du skal bruge pengene til, hvordan dit fremtidige budget ser ud, og hvornår du vil afbetale lånet. I banken får du et lån, der kan være lidt billigere – du får også lov til at arbejde for det. Du skal stå skoleret for alle deres spørgsmål, lave et budget og overbevise dem om, at du har brug for lidt ekstra til en computer. Og det er kun ansøgningsprocessen. Du kan nemlig sagtens ende ud med, at banken ikke godkender dit lån . Banker låner nemlig ikke ud til hvad som helst. Man skal kæmpe lidt, hvis man vil låne til en computer. Du vil nok have større succes i banken, hvis du skal bruge et lån til boligen, bilen eller andre renoveringer – men en computer? Den bliver svær.

Hvis du vælger en af de andre online udbydere, får du et gnidningsfrit ansøgningsforløb. Tingene går bare lidt hurtigere, når det er online. De fleste udbydere tilbyder et lån, hvis du har dit NemID ved hånden, et gyldigt CPR-nummer og fem minutter af din tid. Der hvor der skelnes mellem de forskellige låneudbydere er, når der kigges på svarhastigheden og udbetalingen af lånet. Her kan der gå op til et par dage på begge dele ved nogen af udbyderne, hvis du skal have et lån til computeren.

Lån til PC’en hos VIVUS

Du kan låne op til 12000,-, hvis du allerede har lånt hos os før. Hvis der så kommer en bedre computer ud næste år, står vi klar til at hjælpe dig igen – uanset hvad du skal bruge pengene til.

Hvis du ikke har lånt hos os før, kan du låne op til 6000,-. Det er en rigtig god portion af prisen, der bliver dækket af os. Så behøver du ikke at sprænge bankkontoen med et stort overtræk, og blive kimet ned af bankrådgiveren dagen efter. Vi har også hurtig udbetaling, så du har pengene på din konto når du skal bruge dem.

Vil du høre mere om vores lån til computere? Tag fat i os i dag. Vi vil utroligt gerne høre fra dig, så du kan få fingrene i din nye computer med det samme! Fang os på telefonen via 78 77 20 68 eller vores e-mail info@vivus.dk.

Måske vil du også kunne lide...

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Scroll to Top