May 15, 2015
/ Autor:
Mette

Lån til fars dag

Lån til fars dag

Forholdet mellem far og søn, og far og datter, er et unikt og specielt bånd. Din far vil derfor altid have en særlig plads hos dig. Af den årsag er fars dag en oplagt anledning til at vise den gamle, hvor meget du sætter pris på ham.

Forældre har det med at være ydmyge over for deres børn. Derfor vil du nok ofte høre, at det er tanken der tæller, når du ønsker at købe gaver til dine forældre. Alligevel kan du have lyst til at gøre lidt ekstra for din far på fars dag. Dette vil gøre at dagen bliver en helt særlig oplevelse for jer begge.

Garanti for smil

Går du med et ønske om at gøre fars dag til en unik oplevelse? Så ønsker du nok også at styre udenom de klassiske klichéer; bløde pakker, som sokker og underbukser. Sådanne køb kan dog hurtigt løbe op i mange penge.

Har du eksempelvis et ønske om at forkæle din far med den seneste iPad, kan det hurtigt sluge en stor del af dit budget. Endda så stor, at budgettet ikke kan bære denne udgift.

Ønsker du at gøre noget ekstraordinært for din far til fars dag, kan du markere dagen med en gave, som han sent glemmer. Dette kunne være føromtalte iPad, et smykke eller noget helt tredje.

Kan dit budget ikke rumme udgiften i den pågældende måned, kan vores lån altså være et perfekt supplement. På den måde behøver du ikke at udsætte købet af en gave til fars dag, eller gå på kompromis med kvaliteten af din gave.

Fars dag er ikke kun for far

Fars dag er ikke kun til for at fejre far. Har du og din partner børn, ønsker I måske alle at gøre noget særligt til fars dag. Dermed er der pludseligt tale om mere end én gave. Selvom gaverne måske ikke er store, kan flere gaver alligevel have en stor indvirkning på budgettet.

Det er nærliggende at antage, at børnene gerne vil give deres far en stor gave. For mor kan det være en god måde at glæde både far og børn samtidig. I dagens anledning har du nok stadig lyst til at overraske din mand med en fin og tankefuld gave. Dette kunne være i form af en god flaske vin, en middag eller noget helt tredje.

Ønsker du at låne til at gøre fars dag til en helt særlig oplevelse kan VIVUS måske hjælpe.
Vi tilbyder forbrugslån med små beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-.

Læs mere om rentebetaling

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...