Lån til møbler i dag

lån til møbler

Der kan være mange grunde til, at man skal låne til møbler. Det kan være, at du lige er flyttet hjemmefra, flyttet til noget større eller bare skal indrette din bolig på ny. Udover de høje flytteomkostninger, kan indretningen af din nuværende eller nye bolig også være en ret høj udgift.

Du ser sikkert også masser af tilbud på møbler, som stadig kræver et stort indhug i dit månedlige rådighedsbeløb. De fleste står derfor i en situation, hvor de skal låne penge her og nu, hvis de skal have den perfekte sofa, bord eller reol derhjemme.

Der er heldigvis hjælp at hente her hos VIVUS, hvis du står og mangler de rigtige møbler til din bolig. I følgende blogindlæg fortæller vi lidt om, hvad du skal være særligt opmærksom på, hvis du vil have et lån til møbler.

Lån til møbler – hvorhenne?

Lad os så sige, at du er en af de mange danskere, som skal bruge et lån til møbler. Hvad gør du? Hvor skal man overhovedet starte? Altså der er heldigvis hjælp at hente. Først skal du finde ud af, hvor lang tid, du kan vente på en lånegodkendelse.

Hvis tiden ikke er en faktor, kan du sagtens henvende dig i banken for et lån til møbler. Banken tilbyder nok det billigste lån, men det kræver også mest af dig. Du skal lave et budget, indsende dine skatteoplysninger og få et møde på plads med bankrådgiveren. Alt dette skal de bruge for at vurdere, om du er i stand til at tilbagebetale et lån til tiden. Efter finanskrisen har bankerne også skærpet deres regler for accept af lån, så du er ikke sikret det lån til møbler, du virkelig mangler.

Hvis ventetiden i banken ikke er dig, kan du også låne til møbler online gennem et kreditinstitut som fx VIVUS. Her får du en super nem ansøgningsproces, hvor det eneste vi skal bruge fra dig, er din NemID-godkendelse, dit CPR-nummer og basale oplysninger om, hvem du er.

Hos VIVUS tilbyder vi dig en form for lån, som egentlig også kan karakteriseres som et forbrugslån – men hvad er et forbrugslån, tænker du? Jo, et forbrugslån er egentlig bare et lån, hvor pengene går til dit eget forbrug. Det er et lån, som ikke er stilet til noget specifikt ligesom et billån eller huslån. Hvis du vil låne til møbler hos VIVUS, stiller vi ikke uddybende spørgsmål til, hvad pengene skal gå til. Det er nemlig fuldstændig op til dig.

Lån til møbler – hvordan?

Hos VIVUS har vi et af de bedste lån til møbler på markedet.

Ikke nok med at du får et af de bedste og mest gennemsigtige lån på markedet – du får også et lån, hvor vi er fuldstændig gennemsigtige angående lånevilkårene. Når du bruger vores låneberegner, har vi listet alle de vigtige informationer om lånet.

Tilbagebetalingstiden, ÅOP’en og andre gebyrer står helt fremme, så du kan træffe den rigtige beslutning for dig lige nu. Hos VIVUS har vi nemlig intet fejet under gulvtæppet eller ubehagelige overraskelser, hvis du optager et lån til møbler.

Hos VIVUS kan du både låne mindre beløb fra 2000,- op til 12000,- og større beløb fra 13000,- op til 75000,- så hvorfor ikke komme i gang nu? Når du har tilbagebetalt dit lån, kan du med det samme ansøge om et nyt lån op til 75000,-. Du har altså mulighed for at låne hele 75000 kroner til nye møbler!

Kom på forkant med indretningen og dine ønsker til møbler. Tag kontakt i dag på 78 77 20 68 eller fang os på vores mail info@vivus.dk. Du kan også bare springe direkte til vores låneberegner her. Vi glæder os til at høre fra dig.

Måske vil du også kunne lide...

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Scroll to Top