May 4, 2015
/ Autor:
Mette

Lån til mors dag

Lån til mors dag

Din mor vil altid betyde noget særligt for dig – uanset hvor gammel du bliver. Mors dag er således en anledning til at vise hende, hvor meget du sætter pris på hende. Selvom du ved, at det er tanken, der tæller, kan du måske alligevel have lyst til at gøre lidt ekstra ud af det. Det kan være, at mors dag i år falder sammen med en anden vigtig mærkedag, såsom en rund fødselsdag, jubilæum, bryllupsdag eller lignende. Det er forskelligt fra familie til familie, hvordan – og om- mors dag i det hele taget fejres.

En gestus, hun ikke glemmer

Ønsker du at gøre mere ud af mors dag end de traditionelle klichéer som en buket blomster eller æsken med chokolade, løber det hurtigt op. Vil du eksempelvis forkæle din mor med et spa-ophold, kan det udgøre et større beløb end der lige er råd til i budgettet.

Falder det sammen med en anden mærkedag, kan det også være, at du vil markere datoen med en gave hun ikke glemmer. Dette kan være et indgraveret smykke, en pynteting eller andet, der vil minde hende om, at du sætter pris på hende og ønsker at dagen skal huskes.

Mulighederne er mange, hvis du ønsker at gøre noget ekstra for din mor. Vil du gøre noget helt ekstravagant, men ikke har pengene i budgettet, kan et lån til mors dag fra os gøre, at du ikke behøver at gå på kompromis.

LÆS OGSÅ: VIVUS – Penge på din måde

Mors dag for hele familien

Er I eksempelvis en familie på fire, er der ikke kun én mor, der skal fejres til mors dag. Både dig, din partner og børnene ønsker måske at gøre noget særligt for jeres mor. Der er nu pludselig tale om tre gaver på én gang, hvilket, selvom de ikke er ekstravagante, kan tage hårdt på budgettet.

Selvom det nok er børnene, der vil gøre mest ud af at give deres mor en stor gave, vil du også gerne forbi din egen med en blomst, lækkert chokolade eller noget andet. For at ingen i familien skal gå på kompromis, kan det være en løsning med et lån til mors dag hos os.

Hvis du ønsker at låne til mors dag, kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder lån på mindre beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-

Vi anbefaler dog ikke at låne hos os, hvis du ikke regner med at kunne tilbagebetale lånet.

LÆS OGSÅ: Kviklån – Et kvikt lån

Som sagt er mors dag en meget splittet mærkedag. Nogle fejrer den i stor stil, andre i nogen grad, mens andre slet ikke fejrer den. Udgiften varierer således også meget fra person til person. Har du ikke tænkt over mors dag i god tid, er der en risiko for at budgettet ikke holder.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...