February 25, 2020
/ Autor:
Mette

Lån til pensionister

Lån til pensionister

Er du lige blevet pensioneret, eller har du måske været det i mange år?

Uanset hvad, er du garanteret bekendt med den forandring, man går igennem, når man trækker sig fra arbejdsmarkedet og går på pension.

Der vil nemlig automatisk blive frigivet en masse tid, som du kan vælge at investere i alle de ting, du holder allermest af.

Hvis du allerede nu sidder og tænker på en bestemt ting, som du gerne vil bruge noget mere tid på, men som du ikke har råd til, kan du optage et lån til pensionister hos VIVUS.

Det er både nemt og sikkert! Lån her.

Lån til pensionister – gør alt det du holder af

Mange gange handler det om at finde ud af, hvad der gør én glad. Det kan være små ting, som gør din dag bedre, og derfor er det også vigtigt at prioritere disse ting.

Hvis du er eventyrslysten, kan du vælge at bruge din tid på at rejse og udforske verdenen. Her kan du fx rejse til Rom og opleve storbyen og alt det, den nu engang byder på. Du kan også vælge at pakke en stor kuffert og rejse mere sydpå – til Asien eller Indonesien og opleve deres fantastiske kulturer og naturområder.

Hvis det derimod gør dig gladere at lære noget nyt sammen med andre mennesker, har du også mulighed for det. På HF kan du finde holdundervisning inden for historie, sprog, religion, matematik og mange andre fag.

Hold-undervisning fungerer typisk godt, fordi du får mulighed for at møde andre mennesker som deler samme interesse som dig selv.

Derudover kan du også besøge danske kunstmuseer og gallerier, hvis du er særligt passioneret for kunst og derfor ønsker at opleve et hav af inspirerende udtryk.

Uanset hvad der gør dig glad, kan det hurtigt komme til at løbe op i mange penge, og derfor kan du få brug for en økonomisk, hjælpende hånd.

VIVUS tilbyder dig et lån til pensionister, så du kan komme i gang med alt det, du går og drømmer om.

Hvorfor vente? Optag et billigt lån til pensionister her og gør dine drømme til virkelighed!

Lån til pensionister – VIVUS sikrer dig en god låneoplevelse

Når du vælger at optage et lån til pensionister hos VIVUS, er du garanteret en god låneoplevelse og et godt tilbud.

Vi har nemlig sørget for at give dig mulighed for at ansøge både om mindre beløb mellem 2000,- og 12000,- og større beløb mellem 13000,- og 75000,-, og det hele til en lav rente, så du kan få dig et billigere lån som pensionist.

Lån til pensionister – kom i gang!

Har du besluttet dig for at optage et lån hos VIVUS? Processen er ganske simpel, og du skal blot følge nedenstående 4 punkter, hvis du er ny kunde:

  • Indstil beløbet i vores låneberegner.
  • Underskriv med NemID og gennemfør ansøgningen
  • Du får svar på din skærm
  • Såfremt du bliver kreditgodkendt, går vi i gang med at overføre penge til dig

Hvis du er registreret i RKI eller Debitor-registret, kan du desværre ikke optage et lån til pensionister hos os.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...