May 11, 2015
/ Autor:
Mette

Lån til sommerhus i pinsen

Lån til sommerhus i pinsen

Pinsen er en af de kristne begivenheder, som ikke rigtigt fejres i Danmark. Dette ændrer dog ikke på, at vi får en ekstra fridag i kraft af, at 2. pinsedag falder på en mandag. Således er der tale om en forlænget weekend. Forstår du at udnytte weekenden rigtigt, kan en forlænget weekend blive til miniferie.

Læs også: Lån penge i weekenden

Pinse i rolige omgivelser

Du behøver ikke rejse langt væk for at koble af. Så længe du er i rolige, uvante omgivelser oplades batterierne helt automatisk. Og hvilken bedre tid at gøre det end pinsen? Da vi ikke rigtig fejrer pinse i Danmark, har du ingen familiesammenkomster du skal deltage i, som ved eksempelvis påskefrokoster.

Du har derfor frihed til at bruge pinsens tre dage som du ønsker. Er der nogen bedre måde end at koble totalt af? Pinsen falder 23. til 25. maj, hvor motivationen på arbejdet måske er ved at falde, fordi sommeren er lige om hjørnet, men der er alligevel noget tid til. Byder pinsen på godt vejr, kan en tur i sommerhus give dig helt ny energi og gå-på-mod indtil du når din tiltrængte sommerferie.

LÆS OGSÅ: Ekstra forkælelse på sommerferien?

Få en smagsprøve på den afslapning som sommeren giver. Er vejrguderne med dig, kan det sågar føles som sommer allerede i pinsen. Er du kørt træt i hverdagens stress og jag er det med at gribe de chancer, du kan, for at koble af. Det kan vise sig at være en god personlig investering på den lange bane.

Lån i dag og betal først næste måned

Pinsen falder sidst på måneden og har du ikke allerede kalkuleret med din sommerhustur nu, kan det være svært at finde penge i budgettet. Hos os kan du låne mindre beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-. Dette giver dig mulighed for at finansiere pinsen i mindre bider.

Vi har et af markedets bedste og billigste kviklån og du er således i trygge hænder, når du låner til pinsen hos os.

Vores lån giver dig frihed og fleksibilitet i forhold til din økonomi til at gøre mere spontane ting i hverdagen. Det er en måde at forsøde tilværelsen på, sådan at spændingen og glæden ikke forsvinder i den tid, som du ellers skulle bruge på at spare op.

LÆS OGSÅ: Lad ikke økonomi begrænse din spontanitet

Du bør dog altid have i mente, at det er et lån du optager, hvorfor du stifter gæld. Det er således kun en midlertidig løsning på problemet. Foretag altid en grundig overvejelse omkring, hvorvidt du har mulighed for at betale de lånte penge tilbage inden for en overskuelig fremtid. Tillige fraråder vi at optage gæld for at afdrage på anden gæld.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...