Lån til tandlæge

lån til tandlæge

Er du en af de danskere, som simpelthen ikke kommer afsted til tandlægen? Så er du ikke den eneste.

Hvor ofte du skal til tandlæge afhænger af din tandsundhed – i de fleste tilfælde dog minimum en gang om året.

Det er dog et faktum, at flere danskere fravælger tandlægebesøget af forskellige årsager. Årsagerne spænder over alt fra tandlægeskræk, glemsomhed eller måske et begrænset økonomisk pusterum, hvor der ikke er plads til tandlægeudgifter.

Hvis den sidste årsag er din grund til ikke at komme afsted, kan du heldigvis hente hjælp hos os – VIVUS.DK. Vi tilbyder et lån til tandlæge, så du i hvert fald ikke fravælger tandlægen af økonomiske årsager. Det er vigtigt, at du passer på dine tænder – de følger dig hele livet. Og udgiften kan ende med at blive større, hvis du undgår at gå til tandlægen regelmæssigt.

Lån penge til dine tænder i dag

Når det kommer til det almindelige tandlægebesøg med tandrensning, handler det hovedsageligt om forebyggelse af mere alvorlige gener. Når først du får tandpine, kan det blive en dyr fornøjelse for dig, da skaden allerede er sket.

Når skaden er sket bliver prisen ofte en del højere. Her kan behandlingerne være alt fra den helt normale plastfyldning til rodbehandlinger eller tandkroner. Du kan derfor ende med at blive tvunget til at punge ud, da tandpinen kan være svær at holde ud. Du skal måske også have en akut-tid, hvilket kan tilføje en yderligere udgift.

Hos VIVUS.DK kan du få den økonomiske støtte, du har brug for, hvis skaden allerede er sket.

Vores lån til tandlæge er et af de mest fleksible på markedet. Du kan låne op til 6.000 kroner som førstegangslåner hos os. Når du har tilbagebetalt dit første lån hos os, forhøjer vi din kredit til 12.000 kroner. Så har du et godt økonomisk sikkerhedsnet, hvis der skulle opstå andre akutte udgifter i fremtiden.

Vi udbetaler nemlig dit lån til tandlæge 365 dage om året, døgnet rundt også på helligdage – uanset beløbets størrelse. Vælger du at tage et lån til tandlæge, kræver det kun, at du har dit NemID ved hånden. Derefter ser låneprocessen således ud:

  • Indstil låneberegneren til det ønskede beløb – Tryk på ”Lån nu”
  • Indtast relevante oplysninger om dig
  • Bekræft din identitet med dit NemID og godkend låneaftalen
  • Vi udbetaler pengene med det samme – også hvis lånet er til din tandlægeregning

Når du møder hos tandlægen, skal du ikke være bekymret for regningen. Pengene er nemlig allerede på din konto, og du kan frit råde over dem, som du vil.

Lån til tandlægeregningen nu

Du er i trygge hænder, hvis du tager et lån til tandlægeregningen hos os.

På grund af den massive konkurrence på online-lånemarkedet, bliver vilkårene bedre for dig som forbruger og låntager. Hvis du tager et lån til dine tænder, får du også 50% på renten de første 30 dage. Det betyder, at selve omkostningen for lånet er lavere, hvis du indfrier lånet efter 30 dage.  

Derudover får du også et lån, som er ubegrænset. Det betyder, at du kan tilbagebetale lånet, lige når det passer dig.

Vi anbefaler, som altid, at du tilbagebetaler lånet så hurtigt som muligt. Jo hurtigere du kan komme tilbage til dine oprindelige økonomiske forpligtelser, jo bedre.

Lån til tandlægen hos VIVUS.DK

Er du en af de uheldige, som har brug for økonomisk hjælp til en tandlægeregning? Har ovenstående efterladt flere spørgsmål end svar? Du må endelig ikke tøve med at række ud til os. Vi sidder klar til at besvare dine henvendelser. Vi kan kigge på din aktuelle situation og finde en god løsning, som passer perfekt til dig. Fang os på vores e-mail info@vivus.dk eller på telefonen, hvor vi sidder klar alle hverdage fra 8-16.  

Kreditbeløb 6000,- Løbetid 12 mdr. Samlede kreditomk. 7908,- Mdl. maxydelse 1716,- Samlet tilbagebetaling 13908,- ÅOP 816,67% Debitorrente/årligt fast: 243,3%. Fortrydelsesret. Alder 20+. Kreditvurdering VIVUS.DK

Måske vil du også kunne lide...

Scroll to Top