March 17, 2021
/ Autor:
Mette

Lån uden om banken

Lån uden om banken

Har banken sagt nej til at låne dig penge? Bare rolig, der findes heldigvis flere måder at låne uden om banken, og faktisk er der visse fordele ved at låne penge andre steder end hos din bank.  

Læs, og bliv klogere på dine muligheder og fordele ved at låne uden om banken.  

Fordele ved et lån uden om banken  

Mange af os har prøvet at skulle låne penge i banken, og mange af os har sikkert også prøvet at få afslag.  

Når du skal låne penge i banken, er det tit en lang og besværlig proces. Du skal til mange forskellige møder med banken, og du skal finde en masse forskellige papirer frem, så din bankrådgiver kan gennemgå din økonomi fra top til tå, før han afgør om dit lån kan godkendes.  

Selv efter en lang proces er det ikke sikkert, at du bliver godkendt af banken, og hvis du er heldig at blive godkendt, er det ikke sikkert, at du kan få lov at låne hele det beløb, du har brug for.    

En af fordelene ved et lån uden om banken er, at processen er mere overskuelig og nem. Ved de fleste onlinelån er ansøgningsprocessen og godkendelsen meget mere simpel. Du slipper for de mange møder, og du får svar på din ansøgning direkte – helt uden at skulle finde en masse gamle papirer frem.  

Lån penge uden om banken hos VIVUS

Hos VIVUS kan du nemt låne penge uden om banken, og det er altid simpelt og overskueligt. Du ansøger online, når det passer dig, og du får svar på din ansøgning direkte på skærmen.  

Hos VIVUS kan du få et fleksibelt forbrugslån, der passer til dine behov, og du bestemmer selvfølgelig selv lånets størrelse.  

Du har mulighed for at vælge mellem to forskellige lån.

 1. Et mindre beløb på 2.000 – 12.000 kr.

Et mindre beløb har en fast løbetid på 6 måneder, så du har gode muligheder for at kunne betale lånet tilbage indenfor tidsfristen.  

 1. Et større beløb på 13.000 til 75.000 kr.  

Løbetiden på et større beløb er fleksibel. Du har mulighed for at vælge en løbetid på mellem 24 – 72 måneder, så tilbagebetalingen passer til dig og din økonomi.  

Du slipper for at finde en masse økonomipapirer frem. Du kan ansøge online 24 timer i døgnet, præcis når det passer dig, lige meget om det er hverdag, weekend eller Helligdag.  

Ligegyldig hvor stort et beløb du vælger at låne, foregår din ansøgning altid gennem tre enkle og hurtige trin.  

 1. Udfyld låneberegneren
  Udfyld låneberegneren med det beløb, du ønsker at låne.
 1. Opret en personlig profil  
  På din personlige profil kan du nemt holde overblik over dit lån og din betalingsplan. Det er også her, at du fx kan se, hvor meget af lånet du har betalt tilbage, og hvor meget du mangler. Når du opretter en profil med dine informationer, bliver det også meget nemmere for dig at låne hos VIVUS igen, fordi du ikke skal indtaste informationerne igen.  
 1. Underskriv med NemID
  For at sikre at processen er sikker og tryg for dig, underskriver du med NemID, når du afslutter din ansøgning.  

Lån til hus, bil eller rejse uden om banken  

Når du låner penge i banken, skal pengene for det meste bruges til en bestemt ting. Det betyder, at du skal tage forskellige lån alt efter, hvad pengene skal gå til.  

Skal du bruge pengene til en bil, skal du tage et billån, og hvis du skal du bruge pengene til udbetalingen af et hus eller en lejlighed, skal du tage en anden type lån.  

En fordel ved at låne uden om banken er, at pengene ikke skal bruges til noget bestemt. Når du låner hos VIVUS, bestemmer du selvfølgelig selv, hvad dine penge skal gå til  uanset om det er til et bilkøb, indskud til en lejlighed, nye møbler, en charterrejse eller noget andet, du går og drømmer om.

Det er dig, der bestemmer over din økonomi, og du har frihed til at bruge dit lån til at dække dine personlige behov, drømme eller ønsker, uanset hvad de er.  

Har du spørgsmål til et lån hos VIVUS

Sidder du tilbage med spørgsmål om, hvordan et lån hos VIVUS fungerer, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi er klar til at hjælpe dig med at besvare alle dine spørgsmål.  

Vi sidder klar ved chatten, på vores mail info@vivus.dk eller på telefonen 78 77 20 68 alle hverdage fra 09:00 – 11:30 og 12:30 – 16:00.  

Vi glæder os til at høre fra dig!  

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...