April 17, 2015
/ Autor:
Mette

Lån op til 6000,- uden ubehagelige overraskelser

Lån op til 6000,- uden ubehagelige overraskelser

Lånemarkedet kan være svært at navigere. Skal man eksempelvis vælge at få en kassekredit, optage forbrugslån i banken eller hos et såkaldt mikrolånsfirma? Når man har truffet et valg omkring, hvilken type lån man ønsker, skal man stadig forholde sig til de mange låneudbydere inden for hver lånekategori. Det kan hurtigt gøre processen til en lang affære.

Herudover kommer de forskellige lånefirmaers forskellige lånetilbud og vilkår, hvilket er med til at gøre processen med at finde det optimale lån endnu mere besværlig.

Lånemarkedet

Markedet for kortsigtede forbrugslån har længe haft et blakket ry, som generelt bunder i manglende gennemsigtighed og en udpræget misforståelse af, hvordan disse lån fungerer og hvilke formål de kan og bør benyttes til. Særligt ÅOP i relation til kortfristede lån har været årsag til megen furore. Men ofte består kritikken i misforståelser omkring sammenligneligheden mellem lån med en løbetid på maksimalt 30 dage og lån med en løbetid på 365 dage og derover. Det har vanskeliggjort en konstruktiv debat på området.

Læs mere om ÅOP

Det blakkede ry ønsker vi selvfølgelig at gøre op med. Vi mener, at nøglen til et godt lån og et sundt og langt forhold ligger i gensidig forståelse, gennemsigtighed, tillid, god service og fleksibilitet. Netop derfor var vi også blandt initiativtagerne til et nyt ankenævn. Ankenævnet for Finansieringsselskaber, udgør en ny klagemulighed for forbrugere, der føler sig snydt.

Hos os finder du ingen skjulte udgifter

Denne gennemsigtighed ønsker vi skal gå igen i vores lån. Derfor oplever du ingen skjulte gebyrer, når du vælger at optage lån hos os.

Hos VIVUS kan du låne mindre beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-. Du skal bare være mere end 18 år gammel.

Et lån kan være en god mulighed, når du har behov for lidt ekstra penge, men ikke ved, hvordan. Det kan eksempelvis bruges til at dække uforudsete udgifter, som en cykelreparation eller til et godt tilbud.

Med et lån kan du dække disse udgifter, når de opstår. Du slipper på denne måde for at skulle udsætte dem.

Får du på et tidspunkt behov for at låne igen, kan du altid ansøge om mindre beløb op til 12000,- eller større beløb op til 75000,-. Dette gælder uanset om du er ny eller eksisterende kunde.

Med hjælp fra vores låneberegner er det tilmed hurtigt og nemt at beregne ydelsen på dit lån. Den pris du får vist af beregneren, er præcis den pris, du betaler for dit lån. Du kan finde låneberegneren på alle vores VIVUS sider.

Hos os oplever du, som nævnt, ingen ubehagelige overraskelser, da vi hverken benytter os af løbende opkrævningsgebyrer eller debitorrente.

Vi stræber nemlig efter at give vores kunder en så behagelig, tryg og nem oplevelse som muligt, når de låner hos os. Denne dedikation til et godt produkt og service af høj standard har vores kunder vist sig at værdsætte højt.

Blandt andet derfor har vi opnået en 4-stjernet profil på Trustpilot. Udover at være en cadeau til vores arbejde, er profilen samtidig din garanti for, at vores kunders forventninger lever op til eller overgår de ting vi selv siger.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...