July 25, 2016
/ Autor:
Mette

Betingelser og procedure for at låne hos os

Betingelser og procedure for at låne hos os

Når du er i en situation, hvor du har brug for lidt ekstra penge, vil vi gerne gøre det så nemt som muligt for dig.

Vi stiller få krav, og de væsentlige er, at du skal være fyldt 18 år og ikke må være registreret i RKI eller Debitor Registret . Derudover skal du være dansk statsborger og registreret på en adresse i Danmark.

Lån

Når du låner hos os kan du vælge forbrugslån af mindre eller større beløb.
Du kan låne mindre beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-

Vi går højt op i, at vores lån er 100% gennemsigtigt. Derfor vil du aldrig være i tvivl om, hvor meget dit lån koster. Du kan altid se, hvad du skal betale på din profil side, men du kan også se fuld betalingsplan for dit lån inden du ansøger. Hvis du er ved at oprette nyt lån, kan du nemlig se al informatinen, når du bruger vores låneberegner.

Løbetider

Du låner mindre beløb med løbetid på 6 måneder, og større beløb med løbetid mellem 24-72 måneder. Du betalende løbende tilbage på dit lån.

Kommer du i en situation, hvor det bliver muligt at indfri hele lånet, så kan du ligeledes vælge at gøre dette. Det koster et gebyr at indfri dit lån før tid. Men det kan nogle gange godt betale sig.

Låneprocedure

Det hele foregår online fra en computer, smartphone eller tablet, og du kan ansøge, når det passer dig bedst, uanset hvad klokken er. Når som helst, hvor som helst – bare du har dit NemID på dig.

Når ansøger om lån, skal du have følgende klar:

  • Dit CPR-nummer
  • Dit NemID
  • Konto- og registreringsnummer
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Vi har to spørgsmål til dig. Det første er, hvor meget du forventer, at din indtægt er efter skat i næste måned. Det andet er, hvor meget regner du med, at dine udgifter som husleje og almindelige regninger er i næste måned.

Når alt er udfyldt, bruger du NemID til at underskrive ansøgningen.

Tilbagebetaling

Du skal betale tilbage senest på betalingsdatoen. Er du i tvivl om, hvornår det er, finder du datoen ved at gå ind på din profil. Der kan du se din fulde betalingsplan – altså datoer og beløb for alle betalingsdatoer for dit lån.

Vi har gjort det så nemt som muligt for dig, men er der alligevel et spørgsmål, kan du kontakte os enten via chat, e-mail eller telefon.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...