Lynlån – Din vej til et lynhurtigt lån

lynlån

Lånebranchen er i konstant udvikling. Der kommer løbende nye lånemuligheder på banen, der tilbyder endnu bedre vilkår til dig som forbruger. Hos VIVUS er vi også en del af udviklingen, hvor vi konstant holder os opdateret på, hvad der rører sig i lånebranchen.  

Et af de helt nye skud på stammen i det online lånemarked, er det såkaldte lynlån. Selve lynlånet er egentlig bare en betegnelse for det oprindelige forbrugslån, hvor låneprocessen – fra ansøgning til udbetaling – er lynhurtig.  

Lynhurtig er selvfølgelig noget af en betegnelse, men det betyder bare, at det hele går utroligt hurtigt. Låneansøgningen til lynlånet er gennemført på få minutter, hvor du efter kort tid, har pengene på din konto.

Et lynlån er helt specifikt til dig, som mangler penge her og nu. Det kunne være en irriterende regning, en weekendtur eller et godt tilbud sidst på måneden, hvor dit rådighedsbeløb er helt i bund. Et lynlån skal nok få dig helt i mål med dine ønsker og behov.

Hos VIVUS tilbyder vi også et lynlån, hvor du efter en godkendt låneansøgning vil opleve, at pengene er på din konto hurtigt.

Hvor finder du det billigste lynlån?

Du har mange muligheder for at finde det perfekte lynlån, men det er nok ikke i banken. Hvis du insisterer på at forhøre dig i banken, kan du nok finde det billigste lån. Denne proces er dog ikke lynhurtig, eller for den sags skyld hurtig, da du oftest skal aflevere et budget, dine skatteoplysninger og booke et møde med din bankrådgiver. Alt dette kan sagtens ende ud i et afslag.

Dine muligheder for at finde det perfekte lynlån, finder du nok online. Grunden til at vi udelukkende siger online er, at de fleste låneansøgninger er utrolig hurtige, hvis du finder et online kreditinstitut, som fx VIVUS.

Det betyder dog ikke, at du skal hoppe på det første og det bedste. Der er helt vildt mange udbydere af lynlån online, som indbyrdes konkurrerer for at sikre din låneansøgning. Kig på ÅOP’en, tilbagebetalingsperioden og de andre vilkår.

Her har vi, VIVUS, sørget for at være så åbne og ærlige som muligt, så der ikke er nogen ubehagelige overraskelser i forbindelse med dit lynlån.

Vi sørger for, at du er klædt godt nok på, så du kan træffe det rigtige valg.

Sådan optager du et lynlån hos VIVUS

For at gå i gang med låneprocessen til et lynlån hos VIVUS, kræver det, at du har dit NemID ved hånden. Derefter ser vores lynhurtige ansøgningsproces sådan ud:

 • Sæt låneberegneren til dit ønskede lånebeløb – tryk på ”LÅN NU”
 • Indtast oplysninger om dig selv
 • Bekræft med NemID to gange
 • Modtag pengene på din konto

Som du kan se, har vi hos VIVUS en af de hurtigste låneansøgninger online. Det er næsten hurtigere end tiden, du skal vente i telefonen hos banken.

Lynlån hos VIVUS – krav

Der er ikke de store krav til dig, hvis du vil optage et lynlån hos os. Vi har dog nogle normale krav, som de fleste opfylder:

 • Du er mindst 20 år gammel
 • Du står ikke registreret hos Experian (RKI) eller Debitor Registret
 • Du er dansk statsborger
 • Du har en dansk folkeregisteradresse
 • Du har ikke navne- eller adressebeskyttelse
 • Du har et NemID
 • Du har en aktiv e-mailadresse
 • Du har et dansk telefonnummer
 • Du har en dansk bankkonto

Hvis du opfylder kravene, kan vi egentlig godt gå videre med processen. Hvis du har flere spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe din aktuelle situation, kan du også fange os her på siden – både på e-mail, men også telefonisk. Skriv til os på info@vivus.dk eller ring på 78 77 20 68. Vi glæder os utroligt meget til at høre fra dig!

Måske vil du også kunne lide...

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Scroll to Top