December 1, 2015
/ Autor:
Mette

Mangler du de sidste penge til julegaverne?

Mangler du de sidste penge til julegaverne?

Kulden er bidende og dagene er blevet kortere. Alligevel er folk i højt humør, for julen står for døren.

Julen afholdes forskelligt fra familie til familie. Alle familier har deres egne juletraditioner. Men i grove træk handler julen om at tilbringe tid med familien, glemme hverdagens strabadser og spise god mad.

Julen handler dog i ligeså høj grad om at tilsidesætte sine egne behov og glæde dem, der er en nærmest. Typisk glæder vi vores kære med gaver i julen, men det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis der skal købes mere end et par stykker.

Når økonomien både skal finde rum til de faste udgifter, der er del af dit budget, samt finde penge til julegaver, kan der hurtigt opstå et hul i budgettet. Både op til jul og i de efterfølgende dage indtil næste lønningsdag.

I disse tilfælde kan man naturligvis forhøre sig hos venner og familie angående muligheden for et lån. De vil dog ofte selv være pressede grundet højtiden. Hvad gør man så?

Man kan naturligvis ansøge om et forbrugslån i banken eller benytte sin kassekredit, hvis man har en sådan. Dette kan dog være både tidskrævende og dyrt, afhængigt af din bank.

Bankerne er langsomme og besværlige

Ønsker du at optage et forbrugslån i banken, vil det ofte kræve, at du afholder et møde med din bankrådgiver og udreder aspekter af din privatøkonomi. Det er både tidskrævende og besværligt. Kassekreditten er lidt lettere at anskaffe sig, men i gennemsnit koster en kassekredit 6-10% i rente udover andre gebyrer, så det kan hurtigt løbe op, hvis du finansierer julegaverne på denne måde.

Har du kun brug for et lån med lav rente, kan du låne hos os.

Tager man højde for alle de forskellige omkostninger, dit lån bliver pålagt hos andre låneudbydere, er vores lån en af de billigste løsninger i Danmark. Dette gælder uanset om du sammenligner os med vores egen branche, forbrugslån eller banklån.

Prøv et lån til hjælp til de sidste gaver

Med et lån hos os kan du slippe for bankrådgivere, høje renter og lange processer. Vi tilbyder mindre lånebeløb fra 2000,- op til 12000,- eller større lånebeløb fra 13000,- op til 75000,-.

Med et lån fra os, har du altså penge til julegaver uden, at du behøver bekymre dig om dyre låneudgifter og andet besvær.

Ønsker du at låne hos os igen i fremtiden, kan du sagtens det. Du kan også fra din profil ansøge om nyt lånebeløb, hvis du mangler lidt mere end du søgte om i første omgang.

Gennem hårdt arbejde, fokus på kundens behov og et fleksibelt produkt har vi opnået en 4-stjernet profil på TrustPilot. Den fungerer som din garanti for kvaliteten af vores produkt og service.

Læs mere om vores Trustpilot-score

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...