April 1, 2015
/ Autor:
Mette

Mangler du penge til påskeferien? Lån hos os

Mangler du penge til påskeferien? Lån hos os

Påsken står for døren og det betyder, at du måske gerne vil forkæle dig selv eller dem du holder af. Det kan være udflugter eller andre begivenheder med børnene eller familien. Det kan også være et påskeæg til en, du holder af. Helligdagene i påsken kan derfor hurtigt løbe op i større omkostninger, end du lige regnede med.

Påskens eventyr

Helligdage står typisk i familiens tegn og det er således oplagt at tage på udflugter eller lave andre aktiviteter sammen. Det er derfor også en tid, hvor omkostningerne løber lidt hurtigere op end normalt. Børnene skal have påskeæg, familien kommer til påskefrokost og du vil måske også gerne forkæle dig selv lidt ekstra.

Påskeferien er også en tid, hvor mange unge og studerende rejser væk, da der er mange helligdage i træk. Rejsen er muligvis betalt, men har du gjort plads i budgettet til forbrug på rejsen? Det kan også være, at du bare har lyst til lidt ekstra forkælelse på ferien.

Flere medier melder om ‘julevejr til påske’. Er du træt af kulde, blæst og slud, kan påsken være en oplagt mulighed til at tage nogle dage til mere inspirerende himmelstrøg.

Læs også: Hvor langt kan du komme for 4.000 kr.?

Uanset hvilket eventyr du har i sigte i påskeferien, kan du låne til påsken hos os.

Nemt og sikkert online lån

Vi vil dog råde tid til at overveje, hvorvidt du har mulighed, for at betale lånet tilbage inden for kort tid, da dette er hvad vores lån er beregnet til.

Læs også: Lad ikke økonomi begrænse din spontanitet

Du kan låne mindre beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-. Du kan med fordel anvende vores låneberegner til at skabe det fulde overblik over den reelle ydelse på dit lån. Du kan finde låneberegneren på alle vores VIVUS sider.

Ansøgningsprocessen tager kun få minutter og du vælger selv din løbetid på de større beløb mellem 24-72 måneder. På de mindre beløb er løbetiden fast på 6 måneder. Du stiller ikke sikkerhed for lånet og kan således underskrive med dit NemID. Vi tilbyder altså penge til påskeferien på din måde.

Hvad end du mangler penge til påskeæg, påskeudflugter eller noget helt tredje kan du med fordel vælge at låne penge til påskeferien hos os.

Læs også: Hurtiglån og Lån penge i weekenden

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...