June 1, 2015
/ Autor:
Mette

Markedets mest overskuelige lån

Markedets mest overskuelige lån

Aktørerne på markedet for kortfristede lån har gennem en længere årrække måtte lægge ryg til en stor mængde kritik. Blandt andet, at låneudbyderne udelukkende har haft øje for profit, og at de i denne forbindelse har ruineret deres kunder ved at kræve såkaldte ågerrenter for at stille lån til rådighed.

Som med de fleste generaliseringer findes der en grad af sandhed i disse postulater. Men de fortæller ikke hele historien. Markedet for kortfristede lån har desværre oplevet visse låneudbydere, der ikke har præsenteret deres produkter på en transparent og forståelig måde. Disse udbydere er ved at hale ind på resten af branchen som længe har vidst, at en solid og langsigtet strategi ikke går gennem en uigennemskuelig prisstruktur. Derimod går det gennem et letforståeligt og fleksibelt produkt samt god service.

Et gennemskueligt lån

En stor del af den forvirring, der har hersket omkring lån generelt, og kortfristede lån i særdeleshed, er det faktum, at omkostningerne i forbindelse med at optage lån har været meget svære for forbrugerne at gennemskue.

Dette har vi valgt at imødekomme. Derfor vil du aldrig opleve de skjulte omkostninger, når du låner hos os.

Med vores låneberegner, der findes overalt på VIVUS.DK, kan du på få øjeblikke beregne ydelsen på dit lån. Den pris du ser på din skærm, er den pris du betaler for lånet. Simpelt, sikkert og overskueligt. Du slipper for at spilde tid på tidskrævende udregninger og bekymringer om flere udgifter, end du oprindeligt havde budgetteret med.

Læs mere om vores låneberegner

Vi tror på, at en succesfuld forretning bør bygges op omkring et godt forhold til vores kunder. Netop derfor lægger vi stort fokus på konstant at forbedre vores produkt, levere kundeservice på højt niveau og være til stede på de platforme, hvor vores kunder befinder sig.

Kundens tilfredshed i fokus

Vores overskuelige produkt, nemme ansøgningsproces og høje kundeserviceniveau har vores kunder sat stor pris på. Derfor har vi opnået en en stærk profil på TrustPilot.

Udover at være en blåstempling af den service og det produkt vi tilbyder, er profilen din garanti for, at vi lever op til eller overgår de forventninger, vores kunder har til os.

Du kan låne mindre beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-.

Læs mere om nemme lån

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...