June 28, 2019
/ Autor:
Mette

Køb en ny bil uden udbetaling: Sådan gør du

Køb en ny bil uden udbetaling: Sådan gør du

Går du og drømmer om en ny bil? Eller har du allerede fundet en, du gerne vil købe? Det er ikke altid, man lige kan trække alle pengene op af lommen og betale for en ny bil med det samme. Oftest drejer det sig om nogle forholdsvis store beløb, og det er grunden til, at et billån kommer på tale.

Hvordan er det lige, man kan optage et billån og købe en ny bil uden udbetaling? Der er flere måder at gøre det på.

Billån uden udbetaling via en bilforhandler

Billån uden udbetaling er lån, du kan vælge at optage gennem bilforhandleren eller prøve selv at finde. Det kan i nogle tilfælde være nemmere at arrangere et billån uden udbetaling gennem bilforhandlere – de har nemlig faste aftaler med kreditinstitutter. Det kan gøre et bilkøb uden udbetaling nemmere og hurtigere.

På den anden side er bilforhandlere mellemmænd, som tager sin del af kagen for at sælge en låneaftale på en ny bil uden udbetaling til dig. Det bør du være opmærksom på, når du optager et billån uden udbetaling via en bilforhandler.

Hver gang, en bilforhandler sælger en ny bil uden udbetaling til dig, får han eller hun et salær, som du betaler. Det kommer i form af oprettelsesgebyrer, ekspeditionsgebyrer og lignende. Det gør ikke noget ved din renteaftale, men det gør dine ÅOP højere. Og hvorfor er det vigtigt ved køb af nye biler uden udbetaling?

Ny bil uden udbetaling: Billån, renter og ÅOP

Når du betaler renter for et billån uden udbetaling, kan du få omkring 33% af pengene tilbage i skat. Det gør dit bilkøb væsentligt billigere. Men det gælder desværre ikke ÅOP.

ÅOP består af både renter og gebyrer, og nogle gange kan gebyrerne udgøre en meget stor del af lånets ÅOP. Derfor er det altid en god idé at tage dig tid til at undersøge lånemarkedet, når du vil købe en ny bil uden udbetaling.

På den måde kan du se, om det vil være billigere at optage et billån uden udbetaling direkte hos en låneudbyder frem for at gå via en bilforhandler. Sådan kan du købe en ny bil uden udbetaling langt billigere.

Bilkøb uden udbetaling kan også lade sig gøre i banken

Hvis dit bilkøb uden udbetaling ikke er en hastesag, kan det være en god idé at henvende dig til en bankrådgiver. Banker kan nemlig også finansiere dit bilkøb uden udbetaling. De kender din samlede økonomi og kan dermed vurdere, om du kan få en ny bil uden udbetaling gennem dem.

Ulempen ved banken er, at det tager tid at gennemgå dit data for at afgøre, om du kan købe en bil uden udbetaling. Det, der for andre finansieringsselskaber tager et øjeblik at finde ud af, kan tage op til to uger for en bank. Overvej derfor, hvor længe du kan vente med at få en ny bil uden udbetaling.

Når en ny bil uden udbetaling ikke kan lade sig gøre

Hvis du har prøvet at låne til en ny bil uden udbetaling alle steder og har fået afslag, er der stadig noget, du kan gøre. Du kan prøve at skaffe det indskud, der skal bruges til et billån med udbetaling.

Overvej, om du kan sælge din gamle bil eller andet, du har af værdi. Du kan også forhøre dig hos din familie og venner – mon de kan lægge ud for dit billån. Sidst, men ikke mindst, kan du overveje et forbrugslån, som du kan bruge som udbetaling for dit billån.

Mangler du lidt til udbetalingen? Se da på lånet fra VIVUS.
Her kan du låne små beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-

Hvis det kun er det, der skal til, for at du har hele udbetalingsbeløbet til din nye bil – hvorfor vente?

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...