lån til indskud

Ny bolig? Lån til indskud hos os

Sommeren er over os. For de fleste betyder det sol, varme og afslapning, men der er også en stor gruppe for hvem det betyder flytning. Sommeren er nemlig kendetegnet ved at unge mennesker i hele Danmark flyver fra reden og flytter i egen bolig i forbindelse med studiestart. For de flestes vedkommende ligger studiestart i slutningen af august, hvorfor mange unge skal bosætte sig på samme tid.

Usikker boligsituation

Grundet den høje efterspørgsel i Danmarks tre største studiebyer København, Aarhus og Odense, er du sjældent sikker på, hvilken type bolig du ender i. Forældrekøb bliver i stigende grad populære, hvilket mindsker usikkerheden hos mange unge.

Der er dog stadig en markant gruppe, hvor forældrene ikke har ressourcer til at foretage forældrekøb. Denne gruppe unge må derfor søge andre veje i jagten på boligen. Og det er ikke nemt. Den store efterspørgsel presser nemlig priserne til det yderste og du skal handle hurtigt, hvis du overhovedet skal tages i betragtning.

Dét at du skal være istand til at reagere prompte betyder, at der ikke nødvendigvis er kalkuleret med indskud og depositum, eller at disse poster bliver dyrere end du lige regnede med. Det er derfor vanskeligt at budgettere med en usikker boligsituation.

LÆS OGSÅ: Overtræk på konto

Lån til indskud

Står du overfor drømmelejligheden med en bekymring om, at indskuddet er dyrere end du regnede med? Føler du, at de 20 andre kandidater står og ånder dig i nakken? Så kan du låne til indskud hos os.

Hos os er første lån til 50% rabat og du kan låne op til 2.000 kr. som 20-22 årig, mens du kan låne helt op til 6.000 kr., hvis du er over 23 år.

Har du ikke tidligere optaget lån hos os, kan du således ikke låne til hele indskuddet, men derimod låne til at dække det ekstra beløb, der gør, at du alligevel får råd til drømmelejligheden.

Det kan også være, at du mod forventning er kommet ind på det studie, du troede var urealistisk, og derfor skal bosætte dig i København frem for Odense. Har du sparet op med Odenses kvadratmeterpriser i mente, kommer du nærmest uundgåeligt til at mangle penge til finansiering af kvadratmeterprisen i København, der jo som bekendt er en del højere. Her kan vores lån være en god løsning til at dække forskellen i priserne, hvorefter du kan tage en ekstra vagt eller to og betale lånet tilbage med næste månedsløn.

Det er dog vigtigt at huske på, at det er et lån du optager, hvorfor den ekstra udgift til indskuddet skal dækkes. Omkostningen forsvinder således ikke ud af verden, men tillader dig derimod at handle hurtigt i jagten på bolig.

Vi anbefaler ikke, at du benytter vores lån som en permanent løsning på dit indskud.

LÆS OGSÅ: Kviklån – Et kvikt lån