Optag et kontantlån til brug med det samme

kontantlån

Situationer hvor pengene ikke rækker, kan ofte betyde, at man er tvunget til at finde nogen penge hurtigt. Mange danskere tyer derfor til et kontantlån som en løsning på deres økonomiske kvaler. Et kontantlån kan give dig det tiltrængte økonomiske pusterum, som du så inderligt mangler. Hos VIVUS fortæller vi dig, hvad du skal vide omkring det at tage et kontantlån.

Hvad er et kontantlån

Et kontantlån er et lån, hvor du selv vælger, hvad pengene skal gå til. Det kan klassificeres som et forbrugslån, da det oftest udelukkende er op til dig, hvor du vil spendere pengene. Det kan være et fantastisk indskud til din drømmeferie, en akut regning eller noget helt tredje.

Hvis du skal optage et kontantlån via banken, vil du oftest opleve en lang ventetid. Det skyldes, at bankens kreditvurdering og papirnusseri oftest kan tage flere arbejdsdage, hvor man er overladt til bankrådgiverens tid og prioriteter. Derfor vælger mange at optage kontantlån via online kanaler. Fælles for disse kontantlån er, at der ikke stilles uddybende spørgsmål, og behandlingstiden, herunder kreditvurdering, foretages med det samme. Du har også pengene med det samme, så du kan slå til på et godt tilbud eller betale en akut regning.  

Hvor meget kan du låne med et kontantlån

Da et kontantlån er så hurtigt sammenlignet med boliglån eller billån, vil det oftest også være et mindre beløb. De mest populære kontantlån ligger online og er mellem 3000 og 6000 kroner. Dette er dog også rigeligt, hvis du skal bruge lidt ekstra penge til at forkæle dig selv.

Hvornår skal du vælge kontantlån

Du skal vælge et kontantlån, hvis du står og mangler penge hurtigt. Det gode ved at optage et kontantlån online er, at det virkelig går hurtigt. Selve beløbet er op til dig, men hurtigheden af kontantlånet vil variere ud fra beløbets størrelse. Større lånebeløb vil kræve en længere kreditvurdering, medmindre andet fremgår af den online låneudbyders hjemmeside. Generelt låner danskerne mellem 3000 og 6000 kroner, når de kigger på kontantlån.

Hvad kan et kontantlån bruges til

Det fantastiske ved et kontantlån er, at du kan bruge det til lige, hvad du vil. Da det kendetegnes som et forbrugslån, har du fuldstændig frie tøjler, og det er kun fantasien, der sætter grænser for dit kontantlån. Dette gør sig også gældende ved VIVUS, hvor vi ikke stiller spørgsmål til, hvad pengene skal bruges på.

Hvem kan optage et kontantlån

For at optage et kontantlån er der nogen almene krav, du skal opfylde. De fleste danskere vil automatisk opfylde disse. De vigtigste er, at du skal have et gyldigt NemID, dansk bankkonto, og at du ikke er registreret i RKI eller Debitor Registret. Hvis du er i RKI og har brug for et kontantlån, skal du overveje at komme ud af RKI først. Lån foretaget, mens man er i RKI er meget dyrere, end hvis du ikke står registreret.

Indfrielse af et hurtigt kontantlån

Når du optager et kontantlån gennem en onlineudbyder, vælger du også en tilbagebetalingsperiode, også kaldet lånets løbetid. Denne tilbagebetalingsperiode angiver løbetiden for dit lån, altså hvor lang tid der skal stå i aftalen mellem dig selv og kreditinstituttet. Oftest vil kontantlån være af en løbetid over et års tid, altså 12 måneder, men hos VIVUS kan du få en ubegrænset løbetid. Det betyder, at du kan tilbagebetale det lånte beløb, når du vil. Tilbagebetalingsperioden for dit kontantlån skal derfor ses som rådgivende men behøver ikke at blive fulgt til punkt og prikke. Hos VIVUS er vi meget fleksible.

Hvad skal man være opmærksom på ved et kontantlån

Der er nogle ting, du skal være særligt opmærksom på, hvis du tager et kontantlån. Når du undersøger dine muligheder, vil du se, at der er utroligt mange udbydere, som alle lover guld og grønne skove. Det er derfor vigtigt, at du er særligt opmærksom på renten, ÅOP og tilbagebetalingsperioden.

Hos VIVUS kan du ansøge om mindre beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-.

På mindre beløb har vi en fast løbetid på 6 måneder, mens de større beløb har mellem 24-72 måneder løbetid.

Undersøg dine muligheder

Vi håber, at du har fået et overblik over kontantlån, hvad du skal være særligt opmærksom på, og hvad dine muligheder er. Hvis du er interesseret i at høre mere, kan du altid kontakte os via vores kundeservice på 78 77 20 68 mellem 9.00-11.30 og 12.30-16.00. Hvis du har spørgsmål på skrift, kan du sende os en mail på info@vivus.dk, hvor vi vil besvare dig inden for få hverdage.

Hvis du selv vil undersøge et muligt lån, kan du altid prøve vores låneberegner her. Vi ser frem til at høre fra dig!

Måske vil du også kunne lide...

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Scroll to Top