September 7, 2015
/ Autor:
Mette

Personlig træner: Hvorfor altid vente til mandag? Lån nu og kom i gang

Personlig træner: Hvorfor altid vente til mandag? Lån nu og kom i gang

Mange af os kender følelsen af gerne at ville i form, tabe sig eller opbygge muskelmasse. Uanset hvordan din drømmekrop ser ud, så kan det være rigtig svært at opnå på egen hånd. Det kan være uoverskueligt at finde rundt i alle de informationer og råd, der er . Og så er mange ofte misvisende!

Derfor kan det være en god idé at betale for at få en personlig træner. Har du ikke selv pengene, er der gode alternativer til at finansiere en personlig træner. Så kan du komme i gang med det samme.

Med den rette personlige træner, der lytter til netop dine ønsker, kan du opnå den krop du drømmer om. Du får mere overskud og energi i hverdagen. Resultaterne vil ofte vise sig hurtigere, end du regner med, fordi du har en, der støtter dig og målrettet ved præcis, hvad der skal til.

Invester i din livskvalitet uden at gå på kompromis

Oddsene for succes øges betragteligt, hvis du investerer i en personlig træner, der har helt styr på den rette kombination af kost og træning. Han eller hun vil kunne vejlede dig og give dig helt konkrete råd. De kan skræddersy et personligt program, du skal holde dig til i stedet for, at du selv på må og få afprøver forskellige kure og træningsprogrammer.

Man bør som regel undgå personlige trænere, der tilbyder et billigt one-size-fits-all kost- og træningsprogram, da det slet ikke er sikkert, at det passer til dig. Og ofte ved disse personer ikke meget om, hvad de snakker om. Det gælder her som med så meget andet, at pris og kvalitet hænger sammen.

Undgå den følelse af, at du er nødt til at gå på kompromis med kvaliteten af den personlige træner, du vælger. Gør du det, er der risiko for, at dine penge i sidste ende alligevel er spildte. Brug din sunde fornuft. Forhør dig og tag gerne kontakt til den personlige træner, inden du beslutter dig. Det er ikke nødvendigvis den dyreste mulighed, der er den bedste. Men meget ofte er det heller ikke den billigste, der er den bedste.

Kom i gang når motivationen er der

Er du topmotiveret og har fundet den perfekte personlige træner, er det ikke sikkert, du har nået at spare penge nok sammen. Står du i den situation, har du mulighed for at låne til en personlig træner, så du ikke skal vente, til du har sparet nok sammen og motivationen måske er forbigået.

Mangler du penge til personlig træner, kan et minilån være en ideel løsning for dig. Hos VIVUS kan du ansøge – nemt og sikkert. Du kan låne helt ned til 2000,-, hvilket betyder, at du ikke skal låne eller betale mere end nødvendigt.

Vi tilbyder forbrugslån på mindre beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...