January 22, 2018
/ Autor:
Mette

Pimp min januar. Sådan får du det sjovere!

Pimp min januar. Sådan får du det sjovere!

Januar er en hård måned

Især økonomisk kan det være hårdt, oven på en ofte dyr december, hvor man bruger masser af penge på gaver, mad og krudt til nytår.

Men derfor behøver januar jo ikke være helt umulig at overleve.

Der skal gerne være nogle små lyspunkter ind imellem, så man ikke drukner i regninger, bekymringer og rynkede bryn.

Læs med her for at få ideer til, hvordan du får en sjovere januar – uden at det koster dig alverden.

Gå på jagt efter kæmper i København

Var du klar over, at der i skovene uden for København befinder sig seks kæmper lavet af træ? Bor du i Hovedstadsområdet, er det derfor en oplagt ide at tage på jagt og se, om du kan finde de imponerende træmænd. Kæmpernes præcise placering kan du finde her. Dette er også en oplagt aktivitet, hvis du har børn, men skattejagten fungerer både for børn og voksne.

Plej dig selv og dine interesser

Noget af det, der er allervigtigst i disse vintermåneder, hvor det er koldt og mørkt, er at gøre noget godt for dig selv. Uanset hvad du måtte interessere dig for, så husk at sætte en time af hver dag til at få dyrket yoga, eller lære italiensk. Nyder du for eksempel at spille guitar eller at cykle en lang tur, så tag dig tid til det dagligt. Det er vigtigt, at du prioriterer dig selv og dit eget mentale velvære – særligt i de kolde og mørke måneder, hvor energiniveaet hurtigt kan tage et dyk.

Oplev magiske lysaftner i Odense

Fredage og lørdage i januar og februar forvandles zoologisk have i Odense til en eksplosion af lys og farver! Kom og se, når Odense ZOO lyser vintermørket op og viser en helt anden side af ZOO. Bevæg dig rundt i alle regnbuens farver og se de oplyste dyr, træer og stier. Du kan også selv være med, når de laver sjove forsøg med lys.

Tag en tur i byen

Selvom det er januar, behøver du ikke sidde hjemme alle dine weekender. Studerer du, kan du faktisk få en del rabat på flere barer og diskoteker, når du fremviser dit studiekort. Det er selvfølgelig ikke gratis, men du får dine drikkevarer til billigere penge.

Alternativet til de dyre indgange og pænt dyre drinks, er bodegaerne, og der er virkelig penge at spare. Her er priserne ofte meget billigere, og du skal ikke betale for at komme ind. Desuden er det super hipt at sidde på de lokale værtshuse. Der er ingen grund til at frygte, at dine veninder og dig er de eneste uden gråt hår.

Du kan se mange flere budgetvenlige aktiviteter her  Lad dig ikke skræmme af, at det ved første øjekast ser ud til, at artiklen er målrettet en bestemt landsdel. Hvis du scroller lidt, opdager du, at der er masser af forslag til gratis aktiviteter hele landet rundt.

God fornøjelse fra VIVUS teamet

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...