Så let er låneprocessen hos os

laaneproces

Det er utroligt vigtigt for os, at vores produkt er gennemsigtigt, så du ikke er i tvivl om, hvad du går ind til. Derudover er det vigtigt for os, at vores låneproces er let og enkelt for dig, der ønsker at optage vores lån.

Vores låneproces

Her vil vi kort beskrive den låneproces, vi har hos VIVUS.


1

Det hele starter på vores hjemmeside

Hele vores låneproces finder du på www.vivus.dk, hvor du ligeledes kan klare hele processen lige fra låneansøgning til godkendelse af dit lån.


2

Find lånebeløb og låneperiode

Den første del af selve låneprocessen omhandler dit valg af lånebeløb og låneperiode. Du kan på vores forside let beregne, hvad omkostningerne vil være i forskellige lånescenarier hos os. Vi anbefaler alle vores kunder, at de bliver klare om deres behov og tilbagebetalingsmuligheder, inden lånet optages.


3

Registrering hos VIVUS

For at vi kan udbetale lånet hos dig, skal du udfylde en række oplysninger om dig selv. Her foretages en simpel registrering hos VIVUS, hvor du blot skal udfylde disse oplysninger:

  • CPR-nummer
  • Bankoplysninger (registrerings- og kontonummer)
  • Telefonnummer
  • Månedlig indkomst
  • Udgifter
  • Email
  • Kodeord

Når du har fuldført dette step, får du en profil hos VIVUS, som først og fremmest benyttes til det aktuelle lån, men denne kan også benyttes i fremtiden.


4

Underskriv med NemID

Nu er vi nået til sidste del af låneprocessen, hvor du skal underskrive med dit NemID. Dette step gør, at vi kan bekræfte, hvem du er, og at vi udsteder lånet til den rette person. Denne sikkerhed er både skabt for at øge din sikkerhed, når du optager lånet, og for at vi kan lave den nødvendige kreditvurdering.


5

Færdig!

Nu er hele låneprocessen færdig, og du vil inden for få minutter have fået svar på din låneansøgning. Blev du godkendt har du hurtigt pengene på din konto.

Ønsker du at ansøge om et lån? Så klik her.


Skulle der opstå tvivl?

Så sidder vores kundeservice altid klar til at svare på de spørgsmål, som du måtte stå med i løbet af låneprocessen. Du kan kontakte vores kundeservice på 78 77 20 68 eller ved at sende en e-mail til info@vivus.dk

Måske vil du også kunne lide...

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Scroll to Top