Sådan får du udbetalt dit lån indenfor få minutter

sådan får du udbetalt dit lån på få minutter

Du har sikkert prøvet at tage et lån, om det er forbrugslån, billån eller noget helt tredje. Man spørger tit sig selv; ” Hvornår har jeg så pengene på min konto?”. Udbetalingstiden kan svinge utroligt meget, og det er vigtigt, at du er helt med på, hvornår du har pengene på din konto. Tager du et lån på dagen i banken, er udbetalingstiden en del længere, modsat hvis du vælger et online realkreditinstitut. Hos VIVUS.DK sørger vi for, at du ved, hvad du går ind til, når du skal låne penge.

Lån på dagen – Hvilke lånemuligheder er der egentlig?

At udbetalingstiden svinger så meget, om du låner i banken eller gennem et online lånefirma, kan være rimeligt svært at overskue. Du har to muligheder for at låne penge på dagen. Du kan tage i den bank, hvor du er kunde, og spørge dem, om du må få et lån på dagen. Hos banken går det alt sammen lidt mere langsomt, og du vil kun blive godkendt, når din bankrådgiver har tid. Banken udbetaler næsten aldrig lån på dagen, medmindre du allerede har en kassekredit hos dem, eller mulighed for at trække din konto i minus.

At blive godkendt til en kassekredit eller et overtræk af din bankkonto, for at låne penge fra den ene dag til den anden, tager alt fra et par dage til et par uger.

Sidst på måneden kan det godt være svært at have det økonomiske pusterum til at være spontan. Hvis du skal bruge pengene samme dag på grund af et godt tilbud på en sofa eller et tv, er der heldigvis hjælp at hente. Vil du have dit lån på dagen, tilbyder de fleste online realkreditinstitutter, at du har pengene dagen efter.

Hos VIVUS.DK har du pengene med det samme. Det gør, at du endelig kan leve lidt og være spontan. Din privatøkonomi behøver ikke altid at være så striks – spontaniteten længe leve.

Lån på timen – Hvor hurtigt har du dine penge?

Som vi nævnte før, går det utroligt hurtigt at få udbetalt pengene på din konto gennem VIVUS.DK. Du kan have dit lån på dagen, lån på timen eller lige nu, hvis du vælger at låne gennem VIVUS.DK. Vi udbetaler i hvert fald med det samme, så du bare kan læne dig tilbage og nyde det ekstra økonomiske råderum. Vi stiller heller ikke uddybende spørgsmål ligesom ved banken, hvor du skal stå på mål for dit lån og overbevise dem.

Hos VIVUS.DK stoler vi på dig.

Det eneste du skal gøre er at søge om et lån via vores hjemmeside. Du skal bruge dit NemID og CPR-nummer, samt opfylde et par almene krav som næsten alle opfylder. Du kan læse mere om vores krav her.

Lån 10000 på dagen

De forbrugslån vi tilbyder hos VIVUS.DK, giver dig utroligt mange muligheder. Hvis du fx vil låne 10.000 på dagen, kan du også det hos os. Som førstegangslåner kan du låne op til 6000 kr. på dagen, hvor du får 50% på renten i op til 30 dage.

Efter du har tilbagebetalt dit første lån, forhøjer vi dit mulige lånebeløb, så du kan låne helt op til 12.000 kr. Derudover har du fuldstændig frie tøjler til at bruge pengene som du vil, og de står på din bankkonto med det samme.

Overvej dine muligheder

Hvis du vil tage et lån i dag, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Du kan også prøve vores låneberegner, så du kan udvælge det beløb du vil låne, se tilbagebetalingsperioden og ÅOP.

Hvis du hellere vil kontakte os og høre om dine muligheder, kan du kontakte os på vores kundeservice 78 77 20 68. Vil du hellere sende en mail, kan du bare skrive på info@vivus.dk, hvor vi løbende besvarer henvendelser.  

Måske vil du også kunne lide...

Scroll to Top