Sådan fungerer kviklån for studerende

kviklån for studerende

Er du i gang med at undersøge lån til studerende? Så har du sikkert været omkring SU-lånet og fundet ud af, at det er et besværligt system. Reglerne er strenge, og du har ingen frihed i forhold til, hvor meget du kan låne, og hvordan du kan afbetale. Så hvad gør du nu?

Når du studerer, er der en anden løsning, du kan benytte dig af – nemlig kviklån til studerende. Du kan optage det hurtige lån, når du har brug for fleksibilitet, og selv vil bestemme over lånebeløbet.

Kviklån til studerende kommer i mange udgaver. Derfor er det en god idé at undersøge de forskellige lånudbydere og sammenligne deres kviklånstilbud. Det er nemlig meget forskelligt, hvilke renter og vilkår du får hos hvem.

Kviklån til studerende: Hvorfor er det en god løsning?

I forhold til SU-lånet har kviklån til studerende mange fordele, blandt andet:

 • Du er forholdsvis fri til at bestemme, hvor meget du vil låne
 • Du kan få pengene udbetalt her og nu
 • Du kan indfri dit kviklån til studerende på en meget kortere tid
 • Du møder ingen regler om, hvornår du først får lov til at afdrage på lånet
 • Både optagelse og afbetaling går hurtigt

Det, du dog skal være opmærksom på ved kviklån til studerende er, hvordan løbetiden er, og hvor fleksibelt du kan betale de lånte penge tilbage.

Kviklån til studerende kan være kortfristet og med faste deadlines eller fleksible i forhold til løbetiden. Hvis du optager et kortfristet lån til studerende, binder du dig til at indfri det til den tid, du har aftalt. Her er der oftest tale om én til tre måneder. Der er altså ikke tale om nogle år ved et kviklån til studerende, som det ellers er tilfældet med SU-lånet.

På den anden side findes der fleksible alternativer til kviklån for studerende – eksempelvis som VIVUS.DK.

Lån til studerende – Sådan fungerer det hos VIVUS.DK

VIVUS.DK tilbyder lån til studerende ligesom til alle andre. Vi mener ikke, der er grund til at begrænse vores studerende kunder i forhold til, hvor meget man kan låne samt hvornår og hvordan man skal betale tilbage. Vores lånevilkår er lige for alle.

Et lån til studerende hos VIVUS.DK fungerer som en kredit uden fast løbetid, og det giver dig en masse fleksibilitet. Eksempelvis kan du:

 • Låne op til 6.000 kroner og få halv pris på renten i op til 30 dage
 • Ansøge på 2 minutter med dit NemID
 • Få pengene udbetalt med det samme
 • Bestemme selv, hvordan og hvornår du vil indfri dit kviklån til studerende

De fleste af disse vilkår på lån vil du også kunne møde hos andre udbydere for kviklån til studerende. På den anden side har VIVUS.DK nogle helt exceptionelle vilkår, som du ikke kan få overalt. Og de handler nemlig om den fleksibilitet, du får, efter at du har fået dit lån til studerende hos os. Se her.

 • Du kan indfri dit lån til studerende på én gang
 • Du kan beslutte dig for at afdrage på lånet én gang om måneden
 • Du kan lave ekstra indbetalinger, når du vil
 • Du kan sætte dine betalinger på standby og kun betale renter

Hos VIVUS.DK får du friheden til at bestemme over, hvor lang løbetid dit lån til studerende skal have, og hvor meget du betaler tilbage om måneden – så længe du betaler de månedlige renter.

I forhold til SU-lånet er vores form for kviklån til studerende også meget mere praktisk og brugervenligt. Når du optager et lån til studerende hos VIVUS.DK, får du en online profil, som du kan administrere dit lån fra. I modsætning til SU-lånet, kan du her faktisk ændre i dit lån nemt og hurtigt. Et par klik, og så er det fikset.

Lyder det som noget for dig? Besøg VIVUS.DK hjemmeside og start din ansøgning!

Kreditbeløb 6000,- Løbetid 12 mdr. Samlede kreditomk. 7908,- Mdl. maxydelse 1716,- Samlet tilbagebetaling 13908,- ÅOP 816,67% Debitorrente/årligt fast: 243,3%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.

Måske vil du også kunne lide...

Scroll to Top