June 13, 2019
/ Autor:
Mette

Sådan låner du nemt 11.000 kr. online

Sådan låner du nemt 11.000 kr. online

Står du og mangler lige præcis 11.000 kr.? Det kan VIVUS hjælpe dig med på flere måder. Her vil vi gennemgå muligheder for at låne 11.000 kr. online, og hvordan du kan gøre det smartest. Læs med!

Lån 11.000 kr. online

Online lån er fantastisk først og fremmest fordi, at det hele er så nemt. En ansøgning om lån på 11.000 kroner er nem og sikker. Lån 11.000 kroner online.

Når du ansøger om et lån online, skal du bruge dit NemID. Med NemID’et kan du bekræfte din låneansøgning samt underskrive din låneaftale.

Hvordan er processen?

Det er ret nemt. De fleste online-lån optages ved, at du udfylder nogle felter i en låneberegner, som du finder på udbyderens hjemmeside. De felter handler for det meste om dit lånebeløb og lånets løbetid. Derefter logger du ind med dit NemID og sender din ansøgning af sted. Du kan se vores låneberegner her.

Her går din elektroniske kreditvurdering i gang. Det tager ikke længe, og så får du at vide, om du er blevet godkendt til at låne 11.000 kroner eller ej. Det er ikke alle lånudbydere, der tilbyder lån på 11.000 kr., så det kan være, at du skal prøve flere steder.

Hos VIVUS kan du låne mindre beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-.
Skal du låne 11.000 kr., kan du altså ansøge nu.

Tip: Lån 11.000 kroner fra kun én låneudbyder

Det er vigtigt, at man ikke låner 11.000 kroner eller større beløb af flere forskellige lånudbydere. Det kan nemlig hurtigt blive uoverskueligt at holde styr på mange små lån.

Forskellige lånudbydere har forskellige vilkår, renter og gebyrer. Nogle lån har korte frister, andre har længere. Nogle skal indfries på én gang, andre har afdragsordninger.

Det hele kan blive virkelig forvirrende, når man skal tage stilling til, hvilke lån man skal prioritere og indfri hurtigere end andre. Forsøg derfor at holde dine lån samlet ét sted.

Derudover anbefaler vi, at du aldrig tager nye lån for at indfri andre lån. Lån 11.000 kr. ansvarligt, og hold din økonomi i balance.

Lån 11.000 kr. hos VIVUS

Har prøvet at låne hos os før? Så ved du allerede, hvor nemt og gnidningsfrit det er at låne. VIVUS giver dig en nem og sikker ansøgningsproces.

Vi kan tilbyde dig et lån på 11.000 kr. Vores forbrugslån med mindre beløbsstørrelser er på 6 måneder. Lån 11.000 kr. nemt og uden besvær!

Hvad skal der til for at kunne optage et lån på 11.000 kr. hos VIVUS?

VIVUS har ikke nogle særlige krav, som du ikke vil møde hos andre långivere. Vil du låne 11.000 kr. kan du se vores standard krav er her:

  • Er over 18 år gammel
  • Ikke er registreret hos Experian (RKI) eller Debitor Registret
  • Er dansk statsborger
  • Har en dansk folkeregisteradresse uden navne- og adressebeskyttelse
  • Har et NemID
  • Har en aktiv e-mailadresse
  • Har et dansk telefonnummer
  • Har en dansk bankkonto

Har du ikke lån hos os før kan du ansøge via låneberegneren på forsiden. Har du lånt hos os før kan du låne direkte via din VIVUS profil og godkende det med dit NemID. Lån 11.000 kroner nemt og sikkert!

Har du ikke lånt hos VIVUS før?

Hvis det er første gang, du vil låne penge hos VIVUS, kan du stadig ansøge om 11.000kr.

Du kan bruge låneberegneren på forsiden til at vælge din første betalingsdato og til at se det fulde overblik over dit lån. Her kan du også se din betalingsplan for de næste 6 måneder.

Lån 11.000 kr. med ro i sindet – lån hos VIVUS.

Bliv klogere på lån hos VIVUS

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...