Sådan låner du nemt 11.000 kr. online

lån 11000

Står du og mangler lige præcis 11.000 kr.? Det kan VIVUS.DK hjælpe dig med på flere måder. Her vil vi gennemgå muligheder for at låne 11.000 kr. online, og hvordan du kan gøre det smartest. Læs med!

Lån 11.000 kr. online

Online lån er fantastisk først og fremmest fordi, at det hele går så hurtigt. En ansøgning om lån på 11.000 kroner kan tage så lidt som to minutter. Er du hurtigt til tasterne? Så kan det gå endnu hurtigere. Lån 11.000 kroner online, og få pengene på kontoen med det samme.

Når du ansøger om et lån online, skal du kun bruge dit NemID. Med NemID’et kan du bekræfte din låneansøgning samt underskrive din låneaftale.

Hvordan er processen?

Det er ret nemt. De fleste online-lån optages ved, at du udfylder nogle felter i en låneberegner, som du finder på udbyderens hjemmeside. De felter handler for det meste om dit lånebeløb og lånets løbetid. Derefter logger du ind med dit NemID og sender din ansøgning af sted. Du kan se vores låneberegner her.

Her går din elektroniske kreditvurdering i gang. Det tager omkring et halvt minut, og så får du at vide, om du er blevet godkendt til at låne 11.000 kroner eller ej. Det er ikke alle lånudbydere, der tilbyder lån på 11.000 kr., så det kan være, at du skal prøve flere steder,

Hos VIVUS.DK kan du som ny kunde låne op til 6.000 kr., men som eksisterende kunde kan du låne op til 12.000kr. Skal du låne 11.000 kr., kan du altså gøre det her og nu, hvis du har lånt hos os før.

Tip: Lån 11.000 kroner fra kun én låneudbyder

Det er vigtigt, at man ikke låner 11.000 kroner eller større beløb af flere forskellige lånudbydere. Det kan nemlig hurtigt blive uoverskueligt at holde styr på mange små lån.

Forskellige lånudbydere har forskellige vilkår, renter og gebyrer. Nogle lån har korte frister, andre har længere. Nogle skal indfries på én gang, andre har afdragsordninger.

Det hele kan blive virkelig forvirrende, når man skal tage stilling til, hvilke lån man skal prioritere og indfri hurtigere end andre. Forsøg derfor at holde dine lån samlet ét sted.

Derudover anbefaler vi, at du aldrig tager nye lån for at indfri andre lån. Lån 11.000 kr. ansvarligt, og hold din økonomi i balance.

Lån 11.000 kr. hos VIVUS.DK

Har prøvet at låne hos os før? Så ved du allerede, hvor nemt og gnidningsfrit det er at låne. VIVUS.DK giver dig en lynhurtig ansøgningsproces, straks udbetaling døgnet rundt og muligheden for at bestemme selv, hvornår du vil indfri dit lån.

Hvis du har lånt hos os før, kan vi tilbyde dig et lån på 11.000 kr. med en fast rente på 20% om måneden. Løbetiden vælger du selv, og du kan både indbetale på dit lån løbende og indfri det på én gang. Lån 11.000 kr. nemt og uden besvær!

Hvad skal der til for at kunne optage et lån på 11.000 kr. hos VIVUS.DK?

VIVUS.DK har ikke nogle særlige krav, som du ikke vil møde hos andre långivere. Så længe du har lånt af os før, så kan du låne 11.000 kr. De andre, standart krav er, at du:

  • Er over 20 år gammel
  • Ikke er registreret hos Experian (RKI) eller Debitor Registret
  • Er dansk statsborger
  • Har en dansk folkeregisteradresse uden navne- og adressebeskyttelse
  • Har et NemID
  • Har en aktiv e-mailadresse
  • Har et dansk telefonnummer
  • Har en dansk bankkonto

Når du har lånt hos os en gang før, så behøver du ikke at indtaste dine oplysninger igen, ligesom du skulle, da du ansøgte om lån første gang. Nu kender vi dig, så det eneste, du skal gøre, er at ansøge om et nyt lån fra din profil på VIVUS.DK. og godkende det med dit NemID. Lån 11.000 kroner nemt og hurtigt!

Har du ikke lånt hos VIVUS.DK før?

Hvis det er første gang, du vil låne penge hos VIVUS.DK, kan vi tilbyde dig et lån på op til 6.000 kroner. Til gengæld får du som førstegangslåner også 50% rabat på renten i op til 30 dage. Det gør det nemmere at tilbagebetale din gæld, og giver luft i økonomien.

Vi fører også en ansvarlig lånepolitik. Derfor låner vi ikke større beløb ud til folk lige fra starten. Det er fordi, at vi vil sørge for, at vores lån hjælper dig og ikke belaster din økonomi.

Hvis vi kan se, at det er gået godt med at tilbagebetale dit første lån, så kan du låne op til det dobbelte næste gang. Det vigtigste er, at du ikke låner over evne og kun har gode oplevelser med vores lån.

Lån 11.000 kr. med ro i sindet – lån hos VIVUS.DK.

Bliv klogere på lån hos VIVUS.DK

Kreditbeløb 6000,- Løbetid 12 mdr. Samlede kreditomk. 7908,- Mdl. maxydelse 1716,- Samlet tilbagebetaling 13908,- ÅOP 816,67% Debitorrente/årligt fast: 243,3%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.

Måske vil du også kunne lide...

Scroll to Top