Sådan låner du nemt 12.000 kr. online

lån 12000

Er du før havnet i en situation, hvor du pludselig fik brug for et lån på 12.000 kr.? Der kan være mange grunde til, at sådan et behov opstår. Derfor er det vigtigt at vide, hvor du kan søge hen, når det sker.

Det er typisk tidskrævende at gå i banken for at optage et lån, da du skal opgive en masse personlige oplysninger og derefter afvente svar. Derudover kan du risikere at skulle stille sikkerhed for lånet.

Hos VIVUS.DK garanterer vi dig en hurtig løsning og et lån uden sikkerhed. Lån 12.000 kr. nemt og hurtigt.

Når du ansøger om et lån på 12.000 kr. hos os, laver vi en hurtig kreditvurdering, hvorefter du vil modtage pengene på din konto i løbet af ét minut, såfremt du bliver godkendt. Hos VIVUS.DK tilbyder vi straks udbetaling, som er til stor fordel for dig, når det skal gå stærkt. Det betyder nemlig, at du har pengene på din konto – allerede efter få minutter.

Derudover udbetaler vi24/7 – hele året rundt. Skal du låne penge uden besvær – lån 12.000 kr. hos VIVUS.DK!

Ansøgningsprocessen består af få trin:

 • Indstil vores låneberegner
 • Log ind med dit NemID
 • Modtag svar på ét minut
 • Straks udbetaling

Hvis du er ny kunde hos os, kan du låne op til 6.000 kr. og få 50% rabat på renten i op til 30 dage. Lån 12.000 kr. anden gang, du bruger os – der bliver dit maksimale lånebeløb nemlig fordoblet.

Lån 12.000 til dig selv og få mere frihed

Du kan bruge 12.000 kr. i mange forskellige situationer. Nogle gange vil du have brug for penge til nogle praktiske ting, mens du andre gange bare vil bruge dem på fornøjelser. Lån 12.000 kr. og bestem selv, hvad de skal bruges på!

Når der tales om praktiske ting, tales der typisk også om regninger. De to har det med at gå hånd i hånd med hinanden. Nogle gange kan du forudse dem, mens de andre gange vil dukke pludseligt op. Det kan eksempelvis være en tandlægeregning, en stjålen cykel eller et bilkollaps.

Uanset hvad, kan du få brug for hjælp til at betale dem, så du kan slappe af igen. Lån 12.000 kr., og få økonomien til at hænge sammen.

Det kan også være, at du og kæresten længe har drømt om at tage på en bestemt rejse. Disse oplevelser har det med at skabe værdifulde minder, I kan tænke tilbage på sammen. De er til gengæld dyre, og derfor er det vigtigt at slå til, når de gode tilbud byder sig.

Hvis du ikke ligger inde med en opsparing, så lån 12.000 kr., og nå at bestille den ferie, I længe har drømt om.

Hos VIVUS.DK er vi der altid for dig, når du får brug for hjælp til at gøre dine drømme til virkelighed. Derfor tilbyder vi dig penge på kontoen, når du står og mangler det. Lån her.

Lån 12.000 kr. – du bestemmer selv løbetiden

Når du optager et lån hos VIVUS.DK, bestemmer du selv løbetiden. Det giver dig automatisk mulighed for selv at bestemme, hvor meget du vil afdrage på dit lån, og hvor meget det skal koste dig i sidste ende.

Hvis du gerne vil indfri din kredit øjeblikkeligt, kan du blot klikke på ”indfri kredit”. Hermed får du mulighed for at betale det fulde beløb inkl. renter til den bestemte dato. Lån 12.000 kr. og bestem selv!

Hvilke krav skal jeg opfylde for at tage et lån på 12.000 kr.?

Inden du sender din ansøgning afsted, bør du tjekke nedenstående punkter, som du skal opfylde for at kunne tage et lån hos os.

Lån 12.000 kr., hvis du:

 • Har lånt hos VIVUS.DK før
 • Har en folkeregisteradresse i Danmark
 • Har en aktiv e-mailadresse
 • Har et dansk telefonnummer
 • Ikke benytter dig af adressebeskyttelse
 • Har en dansk bankkonto
 • Er minimum 20 år gammel
 • Har et NemID

Derudover må du ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret for dårlige betalere.

Lån 12.000 kr. nemt og hurtigt med VIVUS.DK!

Kreditbeløb 6000,- Løbetid 12 mdr. Samlede kreditomk. 7908,- Mdl. maxydelse 1716,- Samlet tilbagebetaling 13908,- ÅOP 816,67% Debitorrente/årligt fast: 243,3%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.

Måske vil du også kunne lide...

Scroll to Top