August 19, 2015
/ Autor:
Mette

Sådan bliver du klar til studiestart

Sådan bliver du klar til studiestart

Studiestart er lige om hjørnet. Det betyder store omkostninger hos unge landet over. Nogle flytter fra den ene ende af landet til den anden, mens andre flytter et stenkast væk. Uanset hvor du flytter hen, er prisniveauet på boligerne i de største studiebyer højt. Er det første gang du bor ude, kan det derfor være en omvæltning, at du pludseligt har store omkostninger, hvis du er vant til ikke at have haft nogen, da du boede hjemme.

Har du husket bøgerne?

Selvom studieboligen er på plads, er der stadig en væsentlig omkostning ved at være studerende, som mange unge ikke tænker over. Bøgerne på universitetet er ikke gratis! Igennem hele dit skoleliv har du været vant til, at bøger er noget, man får fra skolen og afleverer igen, når man er færdig.

Sådan er det imidlertid ikke på videregående uddannelser. Her står du nemlig selv for at købe de fornødne bøger til dit studie. Det er for de fleste en bekostelig affære. Afhængigt af studie, kan køb af bøger nemlig hurtigt løbe op i 2-3.000 kr. pr. semester. Det vil altså sige, at du potentielt, skal have 6.000 kr. til rådighed om året for at studere.

Er du lige flyttet for dig selv, har møbler, pynteting mv. nok stået højere på listen end bøger. Måske du ikke har luft i budgettet til dine første studiebøger.

LÆS OGSÅ: Lån penge som studerende

Få en optimal start på din uddannelse

Ikke at have anskaffet de nødvendige bøger til studiet er selvsagt ikke en optimal måde at starte dit nye studieliv på. I en tid med mange nye indtryk, er det ikke sikkert, at overskuddet rækker til at finde en finansieringsløsning af dine bøger.

Hos os kan du låne små beløb fra 2000,- op til 12000,-. Men du kan også låne større beløb fra 13000,- op til 75000,-, hvis det skulle være nødvendigt.
Du har med andre ord en enestående mulighed for at låne til dine studiebøger eller andre ting, og først bekymre dig om tilbagebetaling måneden efter. Da er antallet af nye indtryk er reduceret og de krævende introdage er ovre.

Du får altså frihed til at være 100 % til stede med dine nye medstuderende frem for at gruble over, hvordan du skal skaffe penge til bøger. Det er derfor en måde at sikre, at din studiestart bliver optimal.

Der er derfor ingen grund til at fortvivle, hvis studiestart udgør en større post i budgettet, end du havde kalkuleret med.

LÆS OGSÅ: Kviklån – Lån på få minutter

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...