Sådan får du mest ud af dine penge på Black Friday

black friday

Black Friday, en af årets helt store shoppingdage, nærmer sig med hastige skridt. I denne artikel får du gode råd til, hvordan du får fat i de allerbedste tilbud og får mest muligt ud af dine hårdt tjente penge.

Sådan får du mest ud af dine penge

En af årets helt store shoppingdage – nærmer sig med hastige skridt. Dansk Erhverv meddeler, at Black Friday slog alle rekorder sidste år. Danske forbrugere svingede Dankortet mere end nogensinde. Danskerne handlede for 2 milliarder kroner – på en enkelt dag. Omsætningen var dermed næsten 13 procent højere end i 2014. Antallet af transaktioner steg med 950.000 til 5,5 mio. kr.

Der er god grund til at tro, at årets Black Friday bliver lige så god som de seneste år. De store butikskæder er altid ude med knivskarpe tilbud, og i år vil der være større kamp om forbrugerne. Dels har en af de allerstørste elektronikvarehuse herhjemme, Elgiganten, fået konkurrence fra POWER, dels spiller e-handlen en større og større rolle for hvert år, der går.

I Danmark er Black Friday et relativt nyt fænomen, men de butikker, der ikke var med sidste år, sidder utvivlsomt og fortryder. Mange vil helt sikkert deltage i år, så de ikke går glip af omsætning.

Sådan finder du de bedste tips til Black Friday

Black Friday kan være en ret bekostelig affære. Det er derfor på sin plads med en række sparetips fra VIVUS, der kan hjælpe dig med at få mere ud af dine penge. Spareprocessen starter ofte lang tid før, at du står i butikken og gerne vil bruge penge. I løbet af ugerne op til Black Friday, begynder de første virksomheder at reklamere med deres allerstærkeste tilbud. Det fortsætter helt op til Black Friday.

Det giver rigtig god mening at gøre sit forarbejde godt og notere sig, hvor man får mest for sine penge. På den måde kan man målrettet gå efter de tilbud med de største besparelser.

Dernæst er der ofte ”Early Bird”-rabatter til de allerførste kunder. Sidste år gav H&M fx gavekort til de første 100 kunder i alle deres butikker. Andre butikker kører med ekstra store rabatter, de såkaldte køtilbud, til dem, der ankommer i god tid.

En anden fordel ved at være en af de første er også, at de produkter, som du ønsker at købe, ikke er udsolgt. Et godt tip i denne anledning er også at alliere sig med nogle af sine venner. Del indkøbslister og fordel jer ud i de forskellige butikker. De bedste tilbud bliver altid revet væk først, men på denne måde kan man være repræsenteret i flere forskellige butikker på samme tid. Sådan kan I få del i flere af de allerbedste tilbud.

Sidst men ikke mindst skal du være opmærksom på, at der ofte også er gode tilbud om mandagen efter. Denne dag kaldes for ”Cyber Monday”. Her sætter mange butikker slutspurten ind og sælger ud af de varer, som de ikke fik solgt på Black Friday.

Synes du ovenstående var spændende og brugbart at læse? Så husk, at du altid kan læse flere indlæg på vores blog, som du finder lige her.

Måske vil du også kunne lide...

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Scroll to Top