Sådan klarer du månedens sidste dage

Sidst på måneden

Det er sidst på måneden. Den 1. er så tæt på, men alligevel så langt fra. Har måneden været hård, på den ene eller anden måde, kan finanserne meget vel være trængte. Læs her, hvordan du klarer månedens sidste dage uden minus på kontoen.

Er du tæt på 0?

Der kan være flere grunde til, at din pengebeholdning får svært ved at klare månedens sidste dage. Det kan være, at du først på måneden havde en uforudset udgift.

Uforudsete udgifter er, som navnet indikerer, uforudsigelige, hvorfor det er vanskeligt at budgettere med sådanne. Det skyldes tilmed, at de har stor variation i type og omfang.

En uforudset udgift kan således være alt, lige fra en bøde, til en punkteret cykel til en reparation i boligen.

Har du ikke allerede anvendt lån til at udskyde en sådan udgift, fordi du troede budgettet var stærkt nok, kan det være en fordel at låne til månedens sidste dage.

LÆS OGSÅ: Uforudsete udgifter? Lån nu

Det kan også være, at budgettet er skredet fordi du har nydt lidt for godt af dine penge. Det kan være du har været på mange restaurantbesøg, haft en for dyr bytur eller faldt over en ting, som du ikke kunne leve uden.

Ved du, at din løn den 1. kan bære den ekstra omkostning, kan det være en god løsning at låne til månedens sidste dage, hvis du ønsker at holde kontoen i plus.

Lån mindre og større beløb

Vi har et kvikt lån til dig, der endda er et af markedets bedste og billigste kortfristede forbrugslån. Hos os kan du låne både mindre og større beløb.

Lån fra 2000,- op til 12000,- eller fra 13000,- op til 75000,-.

Sådan får du bedst muligt udgangspunkt for at beslutte hvilken lånestørrelse der er bedst for dig.

LÆS OGSÅ: Kviklån – Et kvikt lån

Vores lån tilbyder dig både frihed og fleksibilitet, idet du frit vælger lånebeløbud fra netop dit lånebehov. Dit lånebeløb kan justeres i små intervaller, hvilket giver dig mulighed for at låne præcis dét beløb som du rent faktisk har brug for. Dermed sikrer vores lån, at du aldrig er nødsaget til at låne over evne.

På vores mindre beløb er løbetiden fast 6 måneder. Men på de større beløb kan du selv justere mellem 24-72 måneder.

Måske vil du også kunne lide...

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Scroll to Top