Sådan klarer du månedens sidste dage

Sidst på måneden

Det er sidst på måneden. Den 1. er så tæt på, men alligevel så langt fra. Har måneden været hård, på den ene eller anden måde, kan finanserne meget vel være trængte. Læs her, hvordan du klarer månedens sidste dage uden minus på kontoen.

Er du tæt på 0?

Der kan være flere grunde til, at din pengebeholdning får svært ved at klare månedens sidste dage. Det kan være, at du først på måneden havde en uforudset udgift.

Uforudsete udgifter er, som navnet indikerer, uforudsigelige, hvorfor det er vanskeligt at budgettere med sådanne. Det skyldes tilmed, at de har stor variation i type og omfang.

En uforudset udgift kan således være alt, lige fra en bøde, til en punkteret cykel til en reparation i boligen.

Har du ikke allerede anvendt lån til at udskyde en sådan udgift, fordi du troede budgettet var stærkt nok, kan det være en fordel at låne til månedens sidste dage.

LÆS OGSÅ: Uforudsete udgifter? Lån op til 6.000 kr.

Det kan også være, at budgettet er skredet fordi du har nydt lidt for godt af dine penge. Det kan være du har været på mange restaurantbesøg, haft en for dyr bytur eller faldt over en ting, som du ikke kunne leve uden.

Ved du, at din løn den 1. kan bære den ekstra omkostning, kan det være en god løsning at låne til månedens sidste dage, hvis du ønsker at holde kontoen i plus.

Første lån er med 50% rabat

Vi har et kvikt lån til dig, der endda er et af markedets bedste og billigste kortfristede forbrugslån. Har du ikke tidligere optaget lån hos os, kan vi tilmed tilbyde første lån med 50% rabat i op til 30 dage. Med andre ord, kan du låne op til 6.000 kr. til halv pris i op til 30 dage, såfremt du er over 20 år og betaler rettidigt tilbage.

Har du ikke tidligere optaget lån hos os, har du derfor en enestående mulighed for at afprøve vores produkt uden yderligere omkostning end de penge du låner. Dermed har du bedst muligt udgangspunkt for at beslutte om vores lånetype er noget for dig.

LÆS OGSÅ: Kviklån – Et kvikt lån

Vores lån tilbyder dig både frihed og fleksibilitet, idet du frit vælger lånebeløb og løbetid ud fra netop dit lånebehov. Dit lånebeløb kan justeres i intervaller af 100 kr., hvilket giver dig mulighed for at låne præcis dét beløb som du rent faktisk har brug for. Dermed sikrer vores lån, at du aldrig er nødsaget til at låne over evne.

Kreditbeløb 6000,- Løbetid 12 mdr. Samlede kreditomk. 7908,- Mdl. maxydelse 1716,- Samlet tilbagebetaling 13908,- ÅOP 816,67% Debitorrente/årligt fast: 243,3%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.

Måske vil du også kunne lide...

Scroll to Top