Sådan tjener du penge med et fleksibelt bijob

Sådan tjener du penge med et fleksibelt bijob

Hvis du mangler et økonomisk råderum sidst på måneden eller gerne vil forkæle dig selv eller børnene lidt mere, kan du supplere din indtægt med et bijob. Du kan også hoppe på nettet og sælge ud af gamle ting. Sådan tjener du penge med et fleksibelt bijob

Vi kender alle til, at pengene aldrig helt rækker til alt det, man gerne vil. Det kan være, at den gamle bil trænger til at blive skiftet ud, børnene gerne vil have hvert deres værelse eller den vinterferie, I taler om hvert år. Men som altid synes uden for rækkevidde. Det er dyrt at leve i Danmark, og selv med et velbetalt fuldtidsjob kan det være svært at få sparet op til alt det, man ønsker sig. Lige så snart man tror, at man har fået sparet nok op, kommer der en uforudset regning. Og den skal betales inden for de næste 7 dage. Med VIVUS får du her et godt råd, der kan hjælpe dig med at få styr på økonomien.

Sælg ud af gemmerne

Vi har alle alt muligt i vores skabe, på loftet eller i kælderen. De ting bruger vi alt for sjældent. Ikke nok med, at det bare ligger og fylder, der kan også være ting, der kan indbringe nogle skejsere. Har du fx et par rulleskøjter, du ikke har brugt i flere år, et 4-mands telt, som du aldrig fik brugt eller gammelt tøj, så sæt det til salg. Sælg på DBA, QXL, Trendsales eller en af de andre platforme. Du vil opleve, at der er en køber til det meste. Og før du aner det, har du fået de første bud. Derfra kan det godt gå sport i at sætte så mange ting til salg som muligt.

Har du fået blod på tanden?

Har du lyst til at tage din forretning det næste skridt, så er der god mulighed for det ved at udnytte din hobby. Er du fx god til håndarbejde, elsker at tegne eller arbejde med ler, kan du lave flotte armbånd, personlige tegninger eller juledekorationer, som du kan sælge online. Kun fantasien sætter grænser. Og hvad er bedre end at få styr på økonomien på en nem og fleksibel måde ved at lave det, man brænder for?

Måske vil du også kunne lide...

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Scroll to Top