Savner du solen? Lån til sommerferien

Summer

Kalenderen siger snart, at sommer og forårsmånederne er ved at slutte. Er du ikke helt klar til at sige farvel endnu?

Hvor skal turen gå hen?

De fleste af os holder nok af sommer og solskin. Sommer kan betyde grillaftener, en tur på stranden, i parken eller måske bare at nyde en is i solens stråler. Sommeren kan give en fantastisk afslappende følelse og få de fleste i godt humør. Når vejret ikke bliver helt som forventet, kan det være rart at komme lidt væk og slappe af i solen.

Der kan være forskelligt, hvad man har lyst til. En forlænget weekend i et mere solskinsrigt land eller en charterferie i syden. Det kan også være, at du har brug for at komme helt uden for Europas grænser og opleve den skønne varme og de hvide strande?

Det er rigtig ærgerligt, når solen ikke kommer frem, som håbet. Især hvis du har planlagt at holde din sommerferie i Danmark. En ferie i solen kan være en kæmpe investering, fordi du virkelig får slappet af og får ny energi til at komme tilbage til arbejde eller studie efter ferien.
Du kan derfor overveje at tage et lån hos os, til din sommerferie.

Læs mere om lån til rejse

Ferie og uforudsigelige udgifter

Har den manglende sol givet dig lysten til at komme væk, men har du ikke planlagt at skulle ud at rejse i år? Det kan heldigvis være muligt at finde nogle billige rejser, men har man ikke planlagt det, kan det være svært pludselig at få råd til en ferie og det kan betyde en del for dit budget.

Der findes ofte billige afbudsrejser, men det kan også være, du har lyst til at købe din rejse i god tid, så du kan have noget at glæde dig til. Uanset hvad, kan det betyde en uforudset udgift. I disse tilfælde kan det hjælpe at tage et lån hos os til din sommerferie. Hos os kan du låne små beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-. Der burde altså være en løsning til din sommerferie, uanset hvilken slags du skal på.

Hvis det gode rejsetilbud kommer pludseligt, og du ikke har nået at spare op til sommerferien, så kan du overveje at tage et af vores lån.

Læs mere om vores  lån

Måske vil du også kunne lide...

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Scroll to Top