October 5, 2018
/ Autor:
Mette

Shopping i udlandet? Her er 5 ting, du skal gå efter

Shopping i udlandet? Her er 5 ting, du skal gå efter

Klar til at gå shop-amok?Det kan blive en dyr fornøjelse at shoppe i Danmark. Prisniveauet herhjemme giver dig ikke så meget med hjem i poserne, når du har taget en tur på strøget eller i storcenteret.Derimod opdager du hurtigt, at du får mere for pengene, når du tager udenlands og kigger pKlar til at gå shop-amok?

Det kan blive en dyr fornøjelse at shoppe i Danmark. Prisniveauet herhjemme giver dig ikke så meget med hjem i poserne, når du har taget en tur på strøget eller i storcenteret.

Derimod opdager du hurtigt, at du får mere for pengene, når du tager udenlands og kigger priserne igennem på din shopping i udlandet.

Men hvad skal du gå efter?

Vi giver dig 5 af de fedeste ting du kan spare på, når du tager på shopping i udlandet. Så se at komme afsted!

Sko shopping i udlandet

Sko

De fleste elsker sko. Endnu flere elsker billige sko. Uanset om du går efter bestemte mærker eller ej, så er der penge at spare her. Det gælder både herre-, dame- og børnesko.
Fx koster et par Nike Air Max sneaks i Danmark ca. 1500 kr., men de koster 1200 kr. i England og 1300 kr. i Spanien.

Det kan nu også betale sig at gå efter ukendte mærker, hvor der helt sikkert er lave priser og en god chance for at finde noget, der ikke er mange andre herhjemme, der går rundt i.

Hvis du er en rigtig skoelsker, kan vi glæde dig med at fortælle, at udvalget også ofte er større i udlandet end i butikkerne herhjemme.

Rejsetip: Hvis du ved, at du skal købe sko, så rejs i et par gamle sko, som du alligevel skal skille dig af med. Så kan du rejse hjem i de nye og smide dem, du havde med, til genbrug på rejsen. På den måde sparer du plads i bagagen, hvilket er essentielt, hvis du kun er på getaway med håndbagage.

Shop billig beauty i udlandet

Parfumer, make up og personlig pleje

Ah, alt det lækre til at forkæle dig selv med.
Det starter allerede, når du kommer ind i lufthavnen og træder direkte ind i Duty Free. Her er der store procenter på kendte mærker – og det gælder altså alt fra parfume og cremer til make-up til solcreme.

Mange ting i beauty-kategorien er endnu billigere i udlandet. Men det kan betale sig at tjekke priser hjemmefra, så du ved, hvad tingene koster i Danmark og kan sammenligne. Så ved du også, om duty free har et særligt tilbud, som faktisk er billigst af de tre.

Rejsetip: Køb ikke dine beauty-produkter fra gadesælgere. Det er tit kopivarer, og du kan ikke være sikker på, hvad de indeholder. Hverken i duft eller ingredienser. Så hold dig altid til større eller kendte butikker, hvis du er i tvivl, om det er de rigtige produkter, du får.

Shop billig teknologi i udlandet

Teknologi

Går du og drømmer om ny computer, mobil eller måske et smart watch? Så er det værd at tjekke priserne, mens du er afsted. Hvis du vil købe nyt og ikke brugt, så er det næsten altid billigere end herhjemme.

Husk: Nogle spil og film kan være kodet til kun at virke i visse lande. Spørg i butikken, før du køber, om du kan bruge varen i Danmark.

Husk også, hvis du køber noget, der har stik med – som opladere – at tjekke, om de bruger samme stik, som i Danmark eller kræver en omformer.

Shop billigt tøj i udlandet

Tøj

Om du bedst kan lide mærkevarer eller budgetvenligt tøj, så er det stort set altid billigere at købe uden for landets grænser.

Selv butikker som Zara og H&M sænker priserne i udlandet, så det bedre matcher landenes generelle prisniveau. Ofte kan du desuden også finde nye styles, som endnu ikke er nået til Danmark.

Hvis du researcher hjemmefra, kan du også nemt finde store outlets, hvor mærkevarerne er sat ned med op til 70 %. Det gør man i højere grad i udlandet end herhjemme, og det kan bestemt være tiden værd at tage ud til sådan en.

Husk, at du selvfølgelig ikke kan bytte tøjet du har købt på shopping i udlandet, herhjemme. Så vær sikker, når du køber.

Shop billige bøger i udlandet

Bøger

Ja, bøger er måske ikke det mest ophidsende for dig. Men hvis du ikke selv er læsehest, kender du måske en, og så er der chance for at spare helt op til 50 % på boggaven.

Bøger er meget billigere i udlandet end herhjemme. Dog kan du selvfølgelig ikke få bøgerne på dansk og må derfor læse på engelsk eller lokalsproget, hvis du behersker det.

Hvis du ellers er vild med kalendere, malebøger eller lignende ting, som man normalt kan finde i boghandlere, så er de selvfølgelig også billigere. En super mulighed for at opgradere dine skriveværktøjer – eller til at købe fede gaver.

Bonus: Er du studerende og har engelske fagbøger på boglisten, så kig efter dem, mens du er afsted. De er nemlig også billigere!

riserne igennem på din shopping i udlandet.Men hvad skal du gå efter?Vi giver dig 5 af de fedeste ting du kan spare på, når du tager på shopping i udlandet. Så se at komme afsted!

Sko shopping i udlandet

Sko

De fleste elsker sko. Endnu flere elsker billige sko. Uanset om du går efter bestemte mærker eller ej, så er der penge at spare her. Det gælder både herre-, dame- og børnesko.Fx koster et par Nike Air Max sneaks i Danmark ca. 1500 kr., men de koster 1200 kr. i England og 1300 kr. i Spanien.Det kan nu også betale sig at gå efter ukendte mærker, hvor der helt sikkert er lave priser og en god chance for at finde noget, der ikke er mange andre herhjemme, der går rundt i.Hvis du er en rigtig skoelsker, kan vi glæde dig med at fortælle, at udvalget også ofte er større i udlandet end i butikkerne herhjemme.Rejsetip: Hvis du ved, at du skal købe sko, så rejs i et par gamle sko, som du alligevel skal skille dig af med. Så kan du rejse hjem i de nye og smide dem, du havde med, til genbrug på rejsen. På den måde sparer du plads i bagagen, hvilket er essentielt, hvis du kun er på getaway med håndbagage.

Shop billig beauty i udlandet

Parfumer, make up og personlig pleje

Ah, alt det lækre til at forkæle dig selv med.Det starter allerede, når du kommer ind i lufthavnen og træder direkte ind i Duty Free. Her er der store procenter på kendte mærker – og det gælder altså alt fra parfume og cremer til make-up til solcreme.Mange ting i beauty-kategorien er endnu billigere i udlandet. Men det kan betale sig at tjekke priser hjemmefra, så du ved, hvad tingene koster i Danmark og kan sammenligne. Så ved du også, om duty free har et særligt tilbud, som faktisk er billigst af de tre.Rejsetip: Køb ikke dine beauty-produkter fra gadesælgere. Det er tit kopivarer, og du kan ikke være sikker på, hvad de indeholder. Hverken i duft eller ingredienser. Så hold dig altid til større eller kendte butikker, hvis du er i tvivl, om det er de rigtige produkter, du får.

Shop billig teknologi i udlandet

Teknologi

Går du og drømmer om ny computer, mobil eller måske et smart watch? Så er det værd at tjekke priserne, mens du er afsted. Hvis du vil købe nyt og ikke brugt, så er det næsten altid billigere end herhjemme.Husk: Nogle spil og film kan være kodet til kun at virke i visse lande. Spørg i butikken, før du køber, om du kan bruge varen i Danmark.Husk også, hvis du køber noget, der har stik med – som opladere – at tjekke, om de bruger samme stik, som i Danmark eller kræver en omformer.

Shop billigt tøj i udlandet

Tøj

Om du bedst kan lide mærkevarer eller budgetvenligt tøj, så er det stort set altid billigere at købe uden for landets grænser.Selv butikker som Zara og H&M sænker priserne i udlandet, så det bedre matcher landenes generelle prisniveau. Ofte kan du desuden også finde nye styles, som endnu ikke er nået til Danmark.Hvis du researcher hjemmefra, kan du også nemt finde store outlets, hvor mærkevarerne er sat ned med op til 70 %. Det gør man i højere grad i udlandet end herhjemme, og det kan bestemt være tiden værd at tage ud til sådan en.Husk, at du selvfølgelig ikke kan bytte tøjet du har købt på shopping i udlandet, herhjemme. Så vær sikker, når du køber.

Shop billige bøger i udlandet

Bøger

Ja, bøger er måske ikke det mest ophidsende for dig. Men hvis du ikke selv er læsehest, kender du måske en, og så er der chance for at spare helt op til 50 % på boggaven.Bøger er meget billigere i udlandet end herhjemme. Dog kan du selvfølgelig ikke få bøgerne på dansk og må derfor læse på engelsk eller lokalsproget, hvis du behersker det.Hvis du ellers er vild med kalendere, malebøger eller lignende ting, som man normalt kan finde i boghandlere, så er de selvfølgelig også billigere. En super mulighed for at opgradere dine skriveværktøjer – eller til at købe fede gaver.Bonus: Er du studerende og har engelske fagbøger på boglisten, så kig efter dem, mens du er afsted. De er nemlig også billigere!

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...