Har du brug for et julelån?

julelån

Julen er den tid på året, hvor man typisk samles med sin familie og sine venner og går all in på hygge. Højtiden er som regel lig med en masse god mad, julegaver og måske jylepynt sammen med dine nærmeste. 

Hvis du skal fejre jul med alle de goder, kræver det til gengæld også en masse ekstraudgifter. De kan være svære at betale, hvis du ikke har fået sparet op inden. Den er ikke helt løgn, den gamle sang med: Julen varer længe, koster mange penge.. 

Hvis du allerede sidder og får lidt ondt i maven over dyr december, kan du roligt læne dig tilbage i stolen og slappe af. Hos VIVUS.DK har du nemlig mulighed for at få en økonomisk, hjælpende (jule)hånd, så du kan sikre dig en alletiders jul. -Uanset din økonomiske situation.

Dine grunde til at optage et julelån

Der kan være masser grunde til at optage et julelån, så du ikke er nødt til at gå på kompromis med årets hyggeligste tid. Trods kolde vinter, er der nemlig masser af varme og kærlighed at hente fra din familie, venner og alle dem, som holder jul sammen med dig!

Julen er hjerternes tid, og det betyder blandt andet også, at du her kan og bør fokusere på alt det, der egentlig betyder noget for dig. Det jo også derfor det er ærgerligt at skulle begrænse sig selv, fordi pengene ikke lige rækker til at købe det, du står og ønsker dig.

Udover mange hyggelige juleprojekter, som december byder på, er juleaften selvfølgelig noget ekstra særligt – specielt for børn. De har sikkert glædet sig hele dagen til at skulle pakke julegaver op. Derfor føles det også ekstra godt at kunne overraske dem med de helt rigtige gaver. Men, det er også helt okay at have det sådan, hvis man ikke helt er barn længere.

Hos VIVUS.DK elsker vi julen og alt det, der hører med. Vi ønsker derfor heller ikke, at du skal gå på kompromis med din jul, og derfor tilbyder vi dig et julelån, så du kan købe de helt rigtige ting og få dig en uforglemmelig jul. Hvad venter du på? Tag et lån til julegaver med det samme!

Billige julelån – dine fordele med VIVUS.DK

Hos VIVUS.DK hjælper vi dig økonomisk, når du står og har allermest brug for det. Vi har fuld forståelse for, at julen kan være en dyr tid for dig at gå igennem.

Vi mener til gengæld også, at du fortjener at få det bedste ud af tiden, mens den er der. Derfor tilbyder vi dig et fleksibelt julelån, som kan hjælpe dig med at finansiere alle de ting, du har brug for i perioden.

Når du optager en kredit hos os, kan du til enhver tid vælge at indfri dit lån, og derfor bestemmer du også selv, hvordan dit lån skal bygges. Du kan for eksempel vælge at indfri dit julelån efter 3 måneder i stedet for 7 måneder og på den måde gøre dit julelån bedst for dig selv.

Straksudbetaling –hos VIVUS.DK får du udbetalt dine penge med det samme, også til julelån. Det betyder, at du har pengene på din konto med det samme – uanset hvor og hvornår du ansøger om et lån. Vi udbetaler 365 dage om året, døgnet rundt også på helligdage, og selvføgelig også i julen. Som ny kunder får du 50% rabat på renten i op til 30 dage – så hvis du er ny kunde hos VIVUS.DK, kan du rent faktisk få halveret din rente i op til 30 dage og spare penge.

Kom i gang – ansøg om et julelån hos VIVUS.DK

Hvis du har besluttet dig for at optage et lån til julen, kan du nemt og hurtigt ansøge om et julelån hos VIVUS.DK. Ansøgningsprocessen er både nem og overskuelig – også for nye kunder.

Optag et lån og få den jul, du altid har drømt om!

Du skal bare:

  • Ansøge om et beløb i vores låneberegner
  • Udfylde din ansøgning og opret profil
  • Du modtager svar på din ansøgning efter få sekunder og modtager pengene med det samme.

Såfremt du er registreret i RKI eller Debitor Registret, kan du desværre ikke optage et lån hos os.

Kreditbeløb 6000,- Løbetid 12 mdr. Samlede kreditomk. 7908,- Mdl. maxydelse 1716,- Samlet tilbagebetaling 13908,- ÅOP 816,67% Debitorrente/årligt fast: 243,3%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.

Måske vil du også kunne lide...

Scroll to Top