lån til jul

Skal du bruge et lån til jul?

Det er snart jul, og ud over hygge med familie og venner medfører det ekstraudgifter ud over det sædvanlige. Det kan derfor være svært at få økonomien til at hænge sammen, men det er der råd for. Januar er typisk en billig måned, og der kan derfor være fordele i at optage et julelån. Læs med her.

Skal du bruge et lån til jul?

Julen nærmer sig med hastige skridt, og som altid er de sidste par uger op til højtiden forbundet med en masse praktiske gøremål, indkøb og ikke mindst stress, for hvordan får man tiden og ikke mindst pengene til at slå til i denne hjerternes tid? Julen varer længe og koster som bekendt mange penge. Det er der dog råd for, og i dette indlæg forklarer vi dig, hvordan du nemt og hurtigt kan få et lån til jul fra VIVUS.DK, så du kan lette tilværelsen for dig selv og dine kære i denne tid.

På VIVUS.DK tilbyder vi små, kortfristede lån, som du i princippet kan optage med dags varsel. Som ny kunde kan du låne op til 6.000 kr. med 50% rabat i op til 30 dage.

Du kan ansøge direkte på VIVUS.DK, og du får svar med det samme på, om du er blevet godkendt som låner eller ej. Pengene overføres umiddelbart efter til din bankkonto, og du har derfor typisk pengene med det samme.

Er du allerede kunde hos VIVUS.DK og har lånt penge før, har du faktisk mulighed for at låne helt op til 12.000 kr., som du kan bruge på det, du har lyst til.

Vi blander os ikke i, om pengene går til at betale regninger, købe julegaver eller forkæle familie og venner med lidt ekstra godt at spise og drikke. Du får derfor friheden til at prioritere, som du vil. Vi anbefaler dog altid, at du låner med omtanke og bruger dine penge fornuftigt.

Afdrag efter dit ønske
Du behøver ikke betale tilbage inden 30 dage. Hvis det viser sig, at du i januar har vanskeligt ved at betale hele lånet tilbage, kan du i stedet forlænge dit lån. Mod betaling af et forlængelsesgebyr kan dit lån forlænges med op til 30 dage. Det kan du gøre flere gange, selvom vi som regel fraråder det. Pengene kan du efterfølgende betale tilbage både via mobiltelefon, kreditkort og netbank.